Η Γη Της Ελιάς – Η Αρετή φτάνει στα άκρα – Καταριέται τον παππά

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η κατάσταση θα γίνει πολύ τεταμένη, καθώς η Αρετή θα συγκρουστεί με τον νέο παπά της Μάνης, τον πατέρα Τιμόθεο. Ο πατήρ Τιμόθεος, χήρος και γνώστης της τοπικής ζωής, αναλαμβάνει την ενορία μετά τον θάνατο του προκατόχου του.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αρετή φτάνει στα άκρα – Καταριέται τον παππά

Αγαπά την κοινωνία και συχνά επισκέπτεται το καφενείο χωρίς να πληρώνει, τρώγοντας δωρεάν στα σπίτια και παίρνοντας ακόμα και τάπερ. Είναι αυστηρός στις νηστείες και στη στάση του απέναντι στο σεξ, επιθυμώντας να του φιλούν όλοι το χέρι. Όμως, οι απαιτήσεις του εκνευρίζουν την Αρετή. Όταν εκείνος ζητάει δωρεάν τρόφιμα από το μαγαζί της για να τα μοιράσει στους φτωχούς, η Αρετή αντιδρά και οι τόνοι ανεβαίνουν. Η ρήξη είναι αναπόφευκτη, και η Αρετή αρχίζει να τον καταριέται, ενώ ο παπάς προσπαθεί να την καθοδηγήσει στο σωστό δρόμο.

Παράλληλα, η Αρετή δέχεται πρόταση από τον καναλάρχη για την παρουσίαση εκπομπής, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, γεγονός που την εκνευρίζει ακόμη περισσότερο. Στο μεταξύ, η Χρυσούλα παρατηρεί τον Κωνσταντίνο και τη Σοφία να μπαίνουν μαζί στο σπίτι του, υποψιάζοντας ότι είναι ζευγάρι. Η Αριάδνη, από την άλλη, αρχίζει να κατανοεί το “παιχνίδι” που παίζει ο Χρήστος και οργίζεται με την κατάσταση. Οι εντάσεις και οι συγκρούσεις θα κλιμακωθούν, κρατώντας τους τηλεθεατές σε αγωνία για την έκβαση αυτών των σχέσεων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ