Η Γη Της Ελιάς – Η Αρετή χάνει τις αισθήσεις της και αργοσβήνει

Η Γη Της Ελιάς – Η Αρετή, βρισκόμενη στη φυλακή μετά τον εμπρησμό στον φούρνο και τον θάνατο του Τάσου, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να παραμείνει εγκλωβισμένη εκεί, καθώς όλες οι ενδείξεις είναι αντίθετες προς την αθώωση της.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αρετή χάνει τις αισθήσεις της και αργοσβήνει

Η αθωότητά της δεν αμφισβητείται και αναμένει με αγωνία τη δίκη, ώστε να αποδείξει την αλήθεια. Ωστόσο, η στεναχώρια της είναι μεγάλη καθώς ο θάνατος του Φίλιππου τη βαραίνει περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε. Αν και ίσως δεν τον ήθελε ως γαμπρό της, ποτέ δε θα ήθελε να έχει αυτή την τραγική κατάληξη ο αγαπημένος της κόρης της. Η απουσία της Βασιλικής και της Ασπασίας εντείνει την αίσθηση της μοναξιάς της, καθώς νιώθει εγκαταλειμμένη. Βυθίζεται σε συνεχή υπερένταση, πιστεύοντας ότι πληρώνει συνεχώς τα λάθη άλλων.

Αυτή η ψυχολογική κατάσταση επηρεάζει αρνητικά την υγεία της, καθώς κάθε μέρα αντιμετωπίζει τον εαυτό της με πίκρα και πόνο. Μια μέρα, απροσδόκητα, χάνει τις αισθήσεις της, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς. Η κατάστασή της επιδεινώνεται, και η ανησυχία της αυξάνεται καθώς φοβάται για τη σοβαρότητα της κατάστασής της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ