Η γη της ελιάς – Η απόλυση της Ιουλίας από τον Ισίδωρο

Η γη της ελιάς – Ο Κουράκος συμπαθεί πολύ τον Ορέστη και νιώθει ενοχές για την ερωτική επαφή που είχε με τη Δήμητρα. Κάθε φορά που τον βλέπει αισθάνεται αμήχανα, όμως τελικά το ερωτικό τους ξέσπασμα -όπως αποδεικνύεται- μόνο περιστασιακό δεν ήταν… Οι δυο τους δεν μπορούν να αντισταθούν στην έλξη που υπάρχει μεταξύ τους.

Η γη της ελιάς – Η απόλυση της Ιουλίας από τον Ισίδωρο

Στο μεταξύ, ο Ορέστης μαθαίνει ότι κάποιος του έκαψε το γυμναστήριο στην Αθήνα και φεύγει άρον άρον για την πρωτεύουσα. Με αυτή την αφορμή, ο Κουράκος του λέει ότι ξέρει κάτι για το παρελθόν του, το οποίο έχει κρατήσει κρυφό από όλους.Η Μαργαρίτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη, που της δίνει τις απαντήσεις για την επίθεση και τις απειλές που δέχεται.

Θύμα ξυλοδαρμού πέφτει και η Θεοδώρα, από τον ίδιο άνθρωπο που απειλεί τη Μαργαρίτα, και τρομοκρατημένη από την επίθεση που δέχτηκε, πηγαίνει μαζί με τον Λυκούργο στο τμήμα για να κάνει μήνυση κατά αγνώστου. Στη συνέχεια, η Μαργαρίτα με τη Θεοδώρα μετακομίζουν στο σπίτι της Αθηνάς, για να νιώθουν πιο ασφαλείς.
Ο Στάθης και η Ιουλία μαθαίνουν ποια είναι η κόρη τους και ότι ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Η λαχτάρα τους να τη γνωρίσουν είναι μεγάλη…

Σύντομα, η Ιουλία αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη να τη βρει. Η ξαφνική απουσία της όμως δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία και η Αθηνά βρίσκεται αναπάντεχα εκτεθειμένη. Έξαλλος ο Ισίδωρος, που πάντα είναι πολύ αυστηρός σε ό,τι αφορά την επιχείρηση, αποφασίζει να… απολύσει την Ιουλία μόλις επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη!

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ