Η Γη Της Ελιάς – Η Αντιγόνη ξεσπά – Θέλω πίσω το παιδί μου

Η Γη Της Ελιάς – Η Αντιγόνη αναλαμβάνει δράση στα επόμενα επεισόδια της σειράς και ανατρέπει τα πάντα. Παίρνει την Αγγελική μέσα από τα χέρια του Μάνου και της Μαρίνας, αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια και να ξαναφέρει το παιδί της στη ζωή της.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αντιγόνη ξεσπά – Θέλω πίσω το παιδί μου

Κάθε φορά που η Αγγελική αποκαλεί τη Μαρίνα “μαμά”, η Αντιγόνη αισθάνεται τον πόνο να της διαπερνά την καρδιά, αλλά αυτό δεν την σταματάει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αντιγόνη αποφασίζει να μιλήσει με τον Ισίδωρο. “Δεν αντέχω άλλο. Ήρθε η ώρα να μάθει η Αγγελική την αλήθεια, ότι είναι κόρη μου,” του λέει με αποφασιστικότητα, αγνοώντας την αντίσταση του Ισίδωρου. “Δεν είμαστε με τα καλά μας. Αντιγόνη σύνελθε. Αυτά τα είχαμε συμφωνήσει. Εσύ το ήθελες αν θυμάσαι καλά και επίσης το παιδί δεν είναι παιχνίδι να αλλάζει γονείς κάθε τρεις και λίγο.

Αυτό δεν το σκέφτεσαι;” της επισημαίνει και προσπαθεί να την αποτρέψει. Όμως η Αντιγόνη επιμένει. “Θέλω πίσω το παιδί μου” . Αυτή η απόφαση διχάζει την οικογένεια, όπως θα δούμε, όταν η Αντιγόνη ανακοινώνει δημοσίως την επιθυμία της να ξαναφέρει το παιδί της στο πλευρό της.

Ο Μάνος εκρήγνυται από θυμό, ενώ η Μαρίνα είναι συντετριμμένη. “Το ήξερα ότι κάποια στιγμή θα το μάθαινε. Δεν μπορούσαμε να το κρύψουμε για πάντα,” λέει η Μαρίνα, ολοκληρωτικά συντετριμμένη από το σοκ της στιγμής. Η απόφαση της Αντιγόνης θέτει όλους αντιμέτωπους με την πραγματικότητα και τις επιλογές τους. Η ένταση ανεβαίνει και οι αντιδράσεις όλων αναμένονται έντονες και συγκλονιστικές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ