Η Γη Της Ελιάς – Η Αντιγόνη παίρνει το παιδί και εξαφανίζεται

Η Γη Της Ελιάς – Η Αντιγόνη, ένα αγαπημένο πρόσωπο από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», επιστρέφει δυναμικά στον νέο κύκλο. Η κόρη του Ισίδωρου αποφασίζει να εγκαταλείψει οριστικά το Λονδίνο και να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου βρίσκει μόνιμη εργασία ως γιατρός σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αντιγόνη παίρνει το παιδί και εξαφανίζεται

Με την επιστροφή της, αρχίζει να επισκέπτεται συχνά τη Μάνη, προσπαθώντας να βρίσκεται κοντά στην κόρη της, την Αγγελική, η οποία όμως αγνοεί ότι η πραγματική της μητέρα είναι η Αντιγόνη. Η επιθυμία της να αποκαλύψει την αλήθεια στη μικρή μεγαλώνει, και πλέον είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την Αγγελική από τον Μάνο και τη Μαρίνα, τους θετούς γονείς της. Η εγκατάσταση της Αντιγόνης στην Αθήνα δεν είναι τυχαία· σχεδιάζει προσεκτικά τα επόμενα βήματά της, με σκοπό να φέρει την κόρη της κοντά της.

Αναρωτιέται αν θα καταφέρει να την πάρει μαζί της στην Αθήνα ή αν θα παραμείνει στη Μάνη με τους θετούς της γονείς. Το δίλημμα είναι μεγάλο και οι εξελίξεις αναμένονται συναρπαστικές. Η Αντιγόνη επιστρέφει με νέες προκλήσεις και αποφάσεις που θα καθορίσουν τη σχέση της με την κόρη της, δημιουργώντας έντονες συγκινήσεις και προσμονή για τη συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ