Η Γη Της Ελιάς – Η Άννα σε αναμμένα κάρβουνα – Σκέφτεται να …

Η Γη Της Ελιάς – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA, η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με μεγάλες αλλαγές στη ζωή της, καθώς μένει έγκυος και σκέφτεται σοβαρά την έκτρωση.

Η Γη Της Ελιάς – Η Άννα σε αναμμένα κάρβουνα – Σκέφτεται να …

Αρχικά, η Άννα εμφανίζει συμπτώματα εγκυμοσύνης, αλλά αρνείται να κάνει εξετάσεις παρά τις επίμονες προτροπές των γύρω της. Η άρνησή της να αντιμετωπίσει την πιθανότητα εγκυμοσύνης παραμένει ισχυρή, μέχρι που η πίεση από τους οικείους της την οδηγεί τελικά στο να κάνει εξετάσεις. Όταν οι γιατροί επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη, η Άννα σοκάρεται και αρχικά σκέφτεται την έκτρωση. Ανακοινώνει τα νέα στον Πότη, ο οποίος αντιδρά με ενθουσιασμό, ενώ η ίδια παραμένει διστακτική και φοβισμένη.

Παρά την αρχική της ανησυχία, η Άννα αρχίζει να αλλάζει στάση. Με την πάροδο του χρόνου, οι αμφιβολίες της υποχωρούν και η ίδια γίνεται όλο και πιο βέβαιη για την απόφασή της να κρατήσει το παιδί. Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, οι θεατές θα δουν την Άννα να ξεπερνά τις αρχικές της ανησυχίες και να ανυπομονεί να γίνει μητέρα. Παρά την αρχική σκέψη για έκτρωση, η Άννα τελικά χαίρεται να φέρει στον κόσμο το παιδί της, το αποτέλεσμα της αγάπης της με τον Πότη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ