Η Γη Της Ελιάς – Η Αμαλία τιμωρεί τους Βρεττάκους

Η Γη Της Ελιάς – Η Αμαλία, ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα στη σειρά δεν ηρεμεί ποτέ. Η υπεροψία της και ο τρόπος που επιβάλλει τον έλεγχο σε όλα, ακόμα και σε θέματα που δεν την αφορούν, την καθιστούν συνεχώς στο επίκεντρο.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αμαλία τιμωρεί τους Βρεττάκους

Ο σύζυγός της, Ισίδωρος, έχασε το ενδιαφέρον και τον έρωτά του, καθιστώντας το διαζύγιο αναπόφευκτο. Παρ’ όλα αυτά, η Αμαλία συνεχίζει να δυσκολεύει τη ζωή όλων, ειδικά των ανθρώπων γύρω από τον Ισίδωρο και την οικογένειά του. Η ηθοποιός Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, που υποδύεται τον ρόλο της Αμαλίας, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως η Αμαλία διψά για εκδίκηση. Και η εκδίκηση ξεκινά με τον Μάνο, ενώ ο πραγματικός στόχος της παραμένει να εξοργίσει τον Ισίδωρο.

Αν θα τα καταφέρει ή αν αυτή η εκδίκηση θα οδηγήσει στην εξοργισμένη αντίδραση του Ισίδωρου, αποτελεί ακόμη αναπάντητο ερώτημα. Η Αμαλία, αν και αναπόφευκτα καλείται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων της, δεν φαίνεται να σκοπεύει να σταματήσει. Με την αποφασιστικότητα της να κάνει ό,τι χρειάζεται για να εκδικηθεί, η Αμαλία σίγουρα θα συνεχίσει να είναι ένας κύριος παράγοντας των εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια της σειρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ