Η Γη Της Ελιάς – Η Αμαλία παίζει το τελευταίο της χαρτί

Η Γη Της Ελιάς – Καθηλωτικές εξελίξεις αναμένονται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Αμαλία επιδιώκει μια σκοτεινή εκδίκηση κατά της χήρας του Ιπποκράτη, θεωρώντας την υπεύθυνη για τον χωρισμό της με τον Ισίδωρο.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αμαλία παίζει το τελευταίο της χαρτί

Η Αμαλία αναζητά εκδίκηση ενώ παρακολουθεί τη ζωή της Αθηνάς και του Τζον, ετοιμαζόμενη για την επόμενη κίνησή της. Η Αμαλία, ανατρέποντας την ευτυχία τους, σχεδιάζει να διαλύσει τον γάμο τους. Με λεπτομερή γνώση της ημερομηνίας του γάμου, εφαρμόζει τα σχέδιά της. Ο γάμος φτάνει και η ευτυχία πλημυρίζει την Αθηνά και τον Τζόν, αλλά η σκιά της Αμαλίας σκεπάζει την ευτυχία τους. Από απόσταση, η Αμαλία ετοιμάζει το τελικό χτύπημα, σκοπεύοντας να καταστρέψει την ωραιότερη ημέρα της Αθηνάς.

Στην κορύφωση του μυστηρίου, η ανατροπή πλησιάζει και η Αμαλία είναι έτοιμη να εκτελέσει το σχέδιό της.
Οι πράξεις της Αμαλίας αποδεικνύονται καταστροφικές, ανατρέποντας την ηρεμία και τη χαρά της Αθηνάς και του Τζον. Στη συνέχεια της σειράς η μοίρα των χαρακτήρων θα πάρει μια απρόσμενη τροπή, καθιστώντας αυτήν την ημέρα μια από τις πιο πολυδιάστατες και δραματικές στην ιστορία τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ