Η Γη της Ελιάς – Η Αμαλία εξοργίζει και την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς – Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις  στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Αμαλία και Αθηνά πιάνονται στα χέρια και ξεμαλλιάζονται.

Η Γη της Ελιάς – Η Αμαλία εξοργίζει και την Μαρίνα

H Αθηνά για μια ακόμα φορά ενοχλείται έντονα από την Αμαλία, η οποία πηγαίνει στους ελαιώνες και μαζεύει ελιές μαζί με τους εργάτες: «Μπορείς να μου πεις τι στο καλό κάνει; Τι θέλει να δείξει με αυτή την κίνησή της; Αυτό δεν πρόκειται να το ανεχτώ και να το ξέρετε», λέει στον Μάνο κι αυτός το μεταφέρει στον Ισίδωρο: «Πατέρα σε παρακαλώ, δεν λες κάτι στην Αμαλία; Η Αθηνά έχει γίνει τούρμπο που τη βλέπει να μαζεύει ελιές με τους εργάτες», του τονίζει, αλλά εκείνος έχει αντίθετη άποψη: «Δεν καταλαβαίνω.

Δεν νομίζω ότι έχει κάτι κακό η πρωτοβουλία αυτή της Αμαλίας», του απαντάει. Παράλληλα, στο σπίτι των Βρεττάκων πηγαίνει για πρώτη φορά η Αριάδνη και γνωρίζει τους συγγενείς της, ενώ η Ιουλία παραμένει ακόμα στο περιθώριο. Την ίδια ώρα, η Ασπασία δείχνει να είναι απόλυτα προσκολλημένη στον Ορέστη, τον οποίο θέλει να δει μαζί με τη Δήμητρα.

Λίγο αργότερα η Μαρίνα, με αφορμή τα χατίρια που κάνει η Αμαλία στη μικρή Αγγελική, γίνεται έξαλλη και έρχεται για πρώτη φορά σε ανοιχτή σύγκρουση μαζί της: «Σου απαγορεύω να παίρνεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με την ανατροφή του παιδιού μου», της λέει αυστηρά. Τέλος, η Ιουλία ανακοινώνει στον Στάθη ότι είναι έγκυος στο παιδί του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ