Η Γη Της Ελιάς – Η Αμαλία εγκαταλείπει τον Ισίδωρο

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Αμαλία αποφασίζει να παρέμβει στις υποθέσεις του συζύγου της και της οικογένειας, προκαλώντας ένταση στη σχέση της με τον Ισίδωρο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αμαλία εγκαταλείπει τον Ισίδωρο

Σε μια ακόμη περίπτωση, η συμπεριφορά της προκαλεί αναστάτωση, καθώς αποφασίζει μόνη της να στείλει ένα email υπό το όνομα του Ισίδωρου, οδηγώντας τους παραλήπτες να πιστέψουν ότι αυτός είναι ο αποστολέας. Όταν ο Ισίδωρος ανακαλύπτει τι έχει συμβεί, εργάζεται με την Αμαλία και της μιλάει αυστηρά για την ανεύθυνη κίνησή της. Παρ’ όλα αυτά, αργότερα, σε μια συνάντηση με τον Μάνο και την Αθηνά, αποφασίζει να την καλύψει.

Ο Ισίδωρος, βλέποντας τις ενέργειες και τις συνεχείς παρεμβάσεις της Αμαλίας στα οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, διατηρεί μια ψυχρή στάση απέναντί της και φαίνεται απρόθυμος να επιτρέψει τη συνέχιση των επεμβάσεων της. Μόλις η Αμαλία μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος έφυγε χωρίς εκείνη, συγκεντρώνει τα πράγματά της και αποχωρεί από την οικία των Βρεττάκων, επιστρέφοντας στο δικό της σπίτι χωρίς να ενημερώσει τον Ισίδωρο.

Τώρα, όλοι στην έπαυλη την αναζητούν. Πώς θα αντιδράσει ο Ισίδωρος στην απόφαση της Αμαλίας να εγκαταλείψει την επαύλη; Θα αλλάξει η στάση της Αμαλίας μετά από αυτό το συμβάν; Και πώς θα επηρεάσει αυτή η εξέλιξη την υπόλοιπη οικογένεια Βρεττάκων;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ