Η Γη της Ελιάς – Η Αμαλία χάνει την μάχη για ζωή

Η Γη της Ελιάς –  Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο είναι συγκλονιστικές. Η Αμαλία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά τη σφαίρα που έφαγε, προσπαθώντας να προστατεύσει τον Ισίδωρο. Αυτή η πράξη αποδεικνύει πόσο πολύ τον αγαπά, αλλά ο γιατρός ενημερώνει τον Ισίδωρο για μια επιπλοκή στην υγεία της Αμαλίας. Η ερώτηση είναι αν θα τα καταφέρει να επιβιώσει.

Η Γη της Ελιάς – Η Αμαλία χάνει την μάχη για ζωή

Μετά από το φιλί της Αναστασίας και του Αποστόλη, υπάρχει μεγάλη αμηχανία. Ο Χρήστος πηγαίνει με την Αφροδίτη στο σπίτι του Λυκούργου και την παρουσιάζει επίσημα ως τη σύντροφό του. Η Χρυσούλα ξεκινά φήμες ότι η Αρετή και η Αντωνία είναι ένα ομόφυλο ζευγάρι, προκαλώντας έκπληξη σε όλους. Αργότερα, ο Στάθης τις βλέπει σε μια αμφιλεγόμενη κατάσταση στον δρόμο, κάνοντας την κατάσταση ακόμα πιο περίπλοκη.

Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι, αλλά διευκρινίζει στον Μάνο ότι το κάνει μόνο για το παιδί, αποκλείοντας κάθε ελπίδα επανασύνδεσης. Η Αναστασία είναι αποσπασμένη, σκεπτόμενη αδιάκοπα το φιλί της με τον Αποστόλη. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα που τη γνωρίζουν καλά, αντιλαμβάνονται την παράξενη συμπεριφορά της και υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει.

Στο Τμήμα, το προσωπικό εκπλήσσεται από την ευνοϊκή μεταχείριση της Δήμητρας από τον Γιώργη. Αργότερα, η Δήμητρα ακούει κουτσομπολιό που την βλάπτει και ζητά από τον Γιώργη μια σοβαρή συζήτηση. Η Ιουλία θυμάται κάτι σημαντικό για τη γέννα της που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ