Η Γη Της Ελιάς – Η Αγγελική σβήνει – Ράκος η Μαρίνα

Η Γη Της Ελιάς – Οι γιατροί θα παλέψουν για να κρατήσουν στη ζωή την μικρή Αγγελική, κόρη του Μάνου και της Μαρίνας, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Όλα ξεκινούν όταν η Αγγελική παραπονιέται για πόνους στην κοιλιά της.

Η Γη Της Ελιάς – Η Αγγελική σβήνει – Ράκος η Μαρίνα

Ο Μάνος, υπό την επίδραση των χαπιών, αγνοεί τα παράπονά της και θεωρεί ότι υπερβάλλει. Ωστόσο, η Αγγελική λιποθυμά και ο έντρομος Μάνος την μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ενημερώνουν τη Μαρίνα και τον Μάνο ότι η κόρη τους βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και η κατάσταση απαιτεί ένα θαύμα για να σωθεί. Καθώς οι γιατροί αγωνίζονται να κρατήσουν την Αγγελική στη ζωή, ο Μάνος συνειδητοποιεί ότι έχει χάσει τον έλεγχο λόγω της εξάρτησής του από τα χάπια. Καταλαβαίνει την ανάγκη για βοήθεια και αποφασίζει να την ζητήσει από τη Μαρίνα και την Αφροδίτη για να απεξαρτηθεί.

Η γιατρός του γράφει αντικαταθλιπτικά χάπια, ενώ η Μαργαρίτα συνεισφέρει σημαντικά στη διαδικασία απεξάρτησης. Ο Μάνος, αναγνωρίζοντας την κατάσταση του, προσπαθεί να αλλάξει και να βρει τη στήριξη που χρειάζεται από τις γυναίκες γύρω του. Η μάχη για τη ζωή της Αγγελικής αποτελεί το κεντρικό θέμα των επόμενων επεισοδίων, με τον Μάνο να δίνει μια προσωπική μάχη ενάντια στην εξάρτησή του. Η υποστήριξη της Μαρίνας και της Αφροδίτης είναι καθοριστική για την πορεία του Μάνου, ενώ οι γιατροί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να σώσουν την Αγγελική.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ