Η γη της ελιάς – Η Αφροδίτη τους χωρίζει

Η γη της ελιάς – Η σχέση της Μαρίνας και του Μάνου δοκιμάζεται μετά την απώλεια του μωρού τους. Όταν εκείνη φεύγει από το σπίτι τους, ο Μάνος βρίσκει παρηγοριά στη… φίλη του, την Αφροδίτη. Οι συναντήσεις τους προκαλούν αρκετούς ψιθύρους και η Αρετή φροντίζει να τους μεταφέρει -όπως θέλει- στη Μαρίνα.

Η γη της ελιάς – Η Αφροδίτη τους χωρίζει

O Μάνος προσπαθεί να πείσει τη Μαρίνα να επιστρέψει στο σπίτι τους και να παλέψουν μαζί για να ξεπεράσουν το χαμό του μωρού τους. Εκείνη όμως επιμένει να αρνείται, οδηγώντας τον στη σκέψη του χωρισμού. Όταν της το αναφέρει, μήπως και την ταρακουνήσει, εκείνη του απαντάει: «Ίσως ο χωρισμός να είναι η καλύτερη λύση για εμάς!». Ο Μάνος ζητά τη βοήθεια του Ισίδωρου, ο οποίος τον διαβεβαιώνει ότι θα της μιλήσει, όμως δεν καταφέρνει να τη μεταπείσει.

Ούτε καν η Μαργαρίτα, η οποία επίσης της μιλάει. Ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσκάσει και συναντά την Αφροδίτη, με την οποία περνά ένα όμορφο απόγευμα, παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας. Η Άννα και η Βασιλική τούς βλέπουν μαζί και πηγαίνουν στη Μαρίνα για να της το πουν. Στο μεταξύ, οι συναντήσεις Μάνου και Αφροδίτης πυκνώνουν και όλο και περισσότεροι τους βλέπουν μαζί.

Όταν η Αρετή βλέπει τον Μάνο να μπαίνει αργά ένα βράδυ στο σπίτι της Αφροδίτης, χωρίς να διστάσει, πηγαίνει να μιλήσει στη Μαρίνα, βάζοντάς της λόγια για τον άντρα της. Έτσι, δίνει ένα δυνατό «χτύπημα» στην ήδη κλονισμένη σχέση του ζευγαριού…

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ