Η Γη Της Ελιάς – Γιώργης – Νάνσυ μοιράζονται τα ίδια σεντόνια

Η Γη Της Ελιάς – Ανατρεπτικές εξελίξεις θα φέρουν τα νέα επεισόδια της σειράς στον τέταρτο κύκλο, με τη Νάνσυ να περνά μια καυτή ερωτική βραδιά με τον Κουράκο. Η κόρη του Τζον, η Νάνσυ, φαίνεται πως θα παραμείνει σκοπεύοντας να ταράξει τους ήρωες της Μάνης. Μέχρι τώρα, οι προθέσεις της παραμένουν άγνωστες.

Η Γη Της Ελιάς – Γιώργης – Νάνσυ μοιράζονται τα ίδια σεντόνια

Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου, η Νάνσυ θα προσπαθήσει να γοητεύσει τους άντρες της Μάνης με το σαγηνευτικό της βλέμμα. Έχουμε ήδη δει ένα φλερτ ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο, το οποίο ο Ισίδωρος θα επιχειρήσει να διακόψει γρήγορα. Εκτός από τον Μάνο, η Νάνσυ θα έρθει κοντά με τον αστυνόμο Κουράκο, ο οποίος γοητεύεται από τη νεαρή γυναίκα. Οι δυο τους θα περάσουν μία παθιασμένη νύχτα μαζί. Ωστόσο, δεν θα δούμε να αναπτύσσεται μια σχέση μεταξύ τους. Αν και δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις της σεναριογράφου, φαίνεται ότι ο Κουράκος δεν είναι έτοιμος να κάνει σχέση με τη Νάνσυ.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ