Η Γη της Ελιάς – Γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, το σκοτεινό παρελθόν του Δημοσθένη θα αποκαλυφθεί. Ο Μιχάλης Χατζής αναλαμβάνει να γίνει ο εφιάλτης του, προκαλώντας του πανικό και αναστάτωση.

Η Γη της Ελιάς  – Γίνεται ο εφιάλτης του Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης, γνωστός για τις παράνομες δραστηριότητές του, συχνά καταφέρνει να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών του. Ωστόσο, φτάνει σε ακραία μέτρα όταν απειλεί με όπλο την Ξένια, απαιτώντας την επιστροφή του παιδιού του, την οποία και η Ξένια αναγκάζεται να του δώσει. Η προσωρινή χαρά του Δημοσθένη, που προκύπτει από την επανένωση με τον γιο του, δεν θα διαρκέσει. Από το τρέιλερ των νέων επεισοδίων, αντιλαμβανόμαστε ότι ο Μιχάλης Χατζής (τον υποδύεται ο Στέφανος Μιχαήλ) και η Νόρα (που παίζει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου) εισβάλλουν στη Μάνη με σκοπό να αποτελειώσουν τον Δημοσθένη.

Ο Μιχάλης, έχοντας γνώση των παρανομιών του Δημοσθένη, τον απειλεί ανοικτά. Παράλληλα, η Νόρα σχεδιάζει την απαγωγή της Ειρήνης, για να τρομάξει ακόμα περισσότερο τον Δημοσθένη, ενώ κρατά κρυμμένα άλλα μυστικά. Έτσι, στον τέταρτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, ο Μιχάλης Χατζής θα μετατραπεί στον μεγαλύτερο φόβο του Δημοσθένη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά μια πραγματική απειλή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ