Η Γη Της Ελιάς – Γίνεται μάρτυρας στο φόνο του πατέρα της

Η Γη Της Ελιάς  – Η Αντιγόνη επιστρέφει στη Μάνη, όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς, έγκυος και γίνεται μάρτυρας του φονικού εναντίον του Ισίδωρου. Η Αμαλία, θολωμένη από μίσος, αναζητά εκδίκηση από τον Ισίδωρο και αποφασίζει να φτάσει στα άκρα.

Η Γη Της Ελιάς  – Γίνεται μάρτυρας στο φόνο του πατέρα της

Ενώ η Μάνη γλεντά στη δεξίωση του γάμου της Αθηνάς και του Τζον, η Αμαλία φτάνει στο σημείο, οπλισμένη και έτοιμη να εκδικηθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πυροβολεί τον Ισίδωρο, ο οποίος πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος. Ο κόσμος σοκάρεται, και ένα ασθενοφόρο παραλαμβάνει τον Ισίδωρο, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος συλλαμβάνει την Αμαλία για απόπειρα δολοφονίας από πρόθεση και της περνά χειροπέδες. Η Αντιγόνη, κόρη του Ισίδωρου, φτάνει στη Μάνη για να τους κάνει έκπληξη και είναι έγκυος.

Βλέπει σοκαρισμένη το τραγικό συμβάν, καθώς αγνοεί την ύπαρξη της Αμαλίας. Μένει άναυδη από τον πυροβολισμό του πατέρα της και τρέχει στο νοσοκομείο για να σταθεί δίπλα του. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά ανησυχεί την επόμενη μέρα από τον επεισοδιακό γάμο της, καθώς το βιβλίο της Μαρίας αποκαλύπτει μυστικά του παρελθόντος. Το δράμα ξετυλίγεται στη Μάνη με ανατροπές και εκπλήξεις, καθώς οι ήρωες αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους.

Η ένταση κορυφώνεται με τη σύλληψη της Αμαλίας και την απεγνωσμένη προσπάθεια της Αντιγόνης να σώσει τον πατέρα της. Το βιβλίο της Μαρίας προσθέτει μια νέα διάσταση στην ιστορία, αποκαλύπτοντας κρυμμένες αλήθειες που ανατρέπουν τις ισορροπίες. Οι ήρωες αναμετρώνται με το παρελθόν τους, ενώ η Μάνη παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ