Η Γη της Ελιάς – Γίνεται η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε Αποστόλη – Αναστασία

Η Γη της Ελιάς – Η Χαριτίνη Ηλιάδου αναλαμβάνει τον ρόλο της Παυλίνας στον τέταρτο κύκλο της σειράς του MEGA. Η Παυλίνα, συνεργάτιδα της Ισμήνης στο spa που ανοίγει στην Αρεόπολη, φέρνει έντονες ανατροπές, καθώς γίνεται η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε Αναστασία και Αποστόλη.

Η Γη της Ελιάς – Γίνεται η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε Αποστόλη – Αναστασία

Ο Αποστόλης γοητεύεται από την ομορφιά της Παυλίνας και αρχίζουν να βγαίνουν και να φλερτάρουν, προκαλώντας εντάσεις. Η Χαριτίνη Ηλιάδου δεν συνεργάζεται πρώτη φορά με τον Ανδρέα Γεωργίου. Στο παρελθόν, είχαν συνεργαστεί στη σειρά “8 Λέξεις”. Ήδη έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον νέο της ρόλο στη σειρά και μοιράζεται φωτογραφίες από τον χώρο αισθητικής όπου θα εμφανίζεται, δείχνοντας ότι απολαμβάνει τη νέα της εμπειρία.

Η σειρά συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέους χαρακτήρες. Εκτός από τη Χαριτίνη Ηλιάδου, γνωρίζουμε ότι θα δούμε και τον Στέφανο Μιχαήλ, τον Θανάση Βισκαδουράκη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Επιπλέον, ο Πάρης Λεόντιος θα υποδυθεί τον νέο γιατρό της Μάνης, που θα συνεργαστεί με την Αφροδίτη, προσθέτοντας ακόμη μία ενδιαφέρουσα πλοκή στη σειρά. Η είσοδος της Παυλίνας αναμένεται να δώσει νέο ενδιαφέρον και δυναμική στις εξελίξεις, κάνοντας τη σειρά ακόμη πιο συναρπαστική για το κοινό.

Με το ταλέντο και τη φρεσκάδα της Χαριτίνης Ηλιάδου, οι θεατές περιμένουν με ανυπομονησία να δουν πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της και τι ανατροπές θα φέρει στην ιστορία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ