Η Γη της Ελιάς Γ’ Κύκλος: Ο Κίνδυνος Φυλακής για τον Γιώργη Κουράκο

Η Γη της Ελιάς Γ’ Κύκλος: Στη δεύτερη σεζόν της σειράς, η ζωή του Γιώργη Κουράκου βρέθηκε σε μια δύσκολη κατάσταση. Είχε φτάσει στο σημείο να ετοιμάζεται να παντρευτεί την Ευτυχία, όταν αποκαλύφθηκε η ενοχή της για τη δολοφονία του Ανέστη. Αυτή η αποκάλυψη είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση του γάμου.

Η Γη της Ελιάς Γ’ Κύκλος: Ο Κίνδυνος Φυλακής για τον Γιώργη Κουράκο

Ο Γιώργης βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα εσωτερικό συγκρότημα. Από τη μια πλευρά, είχε το καθήκον του ως επαγγελματίας και τα πιστεύω του ότι πρέπει να τηρούνται οι νόμοι. Από την άλλη, όμως, αγαπούσε την Ευτυχία και δεν μπορούσε να την αφήσει να πληρώσει τις συνέπειες των πράξεών της.

Συνεπώς, αποφάσισε να τη βοηθήσει να διαφύγει στο εξωτερικό προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Προσπάθησε ακόμα και να καλύψει τα ίχνη της, προς τον Δαμιανό, λέγοντάς του ότι η Ευτυχία είχε φύγει χωρίς να το ξέρει εκείνη.

Ωστόσο, στη συνέχεια, στην τρίτη σεζόν της σειράς, οι αρχές θα τον καλέσουν να λογοδοτήσει για την απόδραση της Ευτυχίας, και υπάρχει φόβος ότι η θέση του στον επαγγελματικό τομέα κινδυνεύει. Ο ίδιος αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να καταλήξει στη φυλακή, παρόλο που οι κάτοικοι της Αρεόπολης τον στηρίζουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

g kyklosspoiler γη της ελιάςspoiler η γη της ελιάςΓη της ΕλιάςΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaη γη της ελιάς mega spoilerΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerη γη της ελιας trailer - β κυκλοςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοη γη της ελιάς πέμπτητης Ελιάς