Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 99, 100, 101, 102, 103,

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 99, 100, 101, 102, 103,  Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 99, 100, 101, 102, 103, 

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 99

Ράκος γίνεται η Αρετή από το χωρισμό της από τον Τάσο και καταριέται την τύχη της, καθώς είχε πιστέψει πως με το γάμο τους θα μπορούσε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Μάταια, η Ασπασία και η Βασιλική προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Ο Στάθης, από την άλλη, βοηθάει την Ιουλία να μετακομίσει στο σπίτι της στην Κηφισιά, όπου θα μείνει μέχρι να γεννήσει, κι εκεί γνωρίζει τη γυναίκα που θα έχει μαζί της για να τη βοηθά. Ο Αποστόλης χάνει τη βέρα του και η Άννα τον συμβουλεύει να την αντικαταστήσει προτού το καταλάβει η Αναστασία. Η Ιουλία και ο Στάθης έρχονται και πάλι κοντά. Κάνουν μαζί όνειρα και σχέδια για το δεύ- τερο παιδί που περιμένουν. Η μεγάλη αγάπη που τους δένει έρχεται ξανά στην επιφάνεια και ζουν πάλι ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές ως ζευγάρι κι έτσι ο Στάθης αποφασίζει να παρατείνει την παραμονή του στην Αθήνα.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 100

Η Αριάδνη συγκρούεται με την Αρετή και πάνω στον καβγά τους της αποκαλύπτει ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του Στάθη. Η πρώην γυναίκα του Στάθη και πρώην αρραβωνιαστικιά του Τάσου καταρρέει, καθώς τα πλήγματα που δέχεται είναι πολύ βαριά και απανωτά. Οι άντρες που αγάπησε την τσακίζουν κυριολεκτικά. Αυτός που την πληρώνει είναι ο Πότης, ο οποίος έχει διαδώσει τα νέα παντού. Ο Χρήστος και η Αριάδνη συνεχίζουν τις μυστικές συναντήσεις και ζουν τον έρωτά τους, με την Αφροδίτη να μην υποψιάζεται κάτι για την απιστία του άντρα της. Ο Δημοσθένης πηγαίνει καθημερινά στο μαιευτήριο και βλέπει το μωρό στη θερμοκοιτίδα, αλλά κάτι δεν του αρέσει στη στάση της Ξένιας και απαιτεί την απομάκρυνσή της. Στο μεταξύ, ο Ορέστης λέει στη Δήμητρα ότι την έχει ξεπεράσει και πλέον τη βλέπει φιλικά. Δεν τρέφει όμως τα ίδια αισθήματα και για τον Κουράκο, για τον οποίο εξακολουθεί να πιστεύει ότι πρόδωσε τη φιλία τους. Η Αρετή μαθαίνει από τον Πότη ότι η γυναίκα του Τάσου γύρισε μετά τα παρακάλια του, την ίδια ώρα που έκανε σ’ εκείνη πρόταση γάμου. Η πίεσή της ανεβαίνει στα ύψη και από την ταραχή της λιποθυμάει μέσα στο καφενείο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 101

Η Αθηνά γίνεται έξαλλη με την Αμαλία, η οποία πηγαίνει στο σπίτι της και την κατηγορεί για κάτι που έχει σχέση με τον Ισί- δωρο. Ο Παρασκευάς αιφνιδιά- ζει τη Θεοδώρα μέσα στη νύχτα και τη φιλάει πριν μπει στο αμάξι της. Εκείνη, όμως, ενώ αντιδρά άσχημα στην αρχή, ξέρει βαθιά μέσα της ότι τον θέλει ακόμα. Η Άννα συνεχίζει την εκμάθηση σπορ, με τον Πότη να ανησυχεί για τη σωμα τική της ακεραιότητα. Η Ξένια στέκε ται για ώρες μπροστά στη θερμοκοιτίδα κοιτάζοντας το μωρό της. Όταν όμως τη βλέπει ο Δημοσθένης, της ξεκαθαρίζει ότι αυτό το μωρό είναι μόνο δικό του και της απαγορεύει να το θηλάσει όταν έρθει η ώρα. Απηυδισμένη η Χρυσούλα πικάρει επίτηδες την Αρετή, λέγοντάς της ότι ο Στάθης πήγε ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα με την Ιουλία.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 102

Η Αρετή πάνω στα νεύρα της καταλήγει σε επίθεση με αυγά στο φούρνο του Τάσου. Η Δήμητρα βγαίνει μεταμφιεσμένη από το σπίτι του Γιώργη, τη βλέπει η Μαρίνα, δεν την αναγνωρίζει κι αμέσως σκέφτεται ότι αυτός την απατά.Η Αρετή περνάει αυτόφωρο για το βανδαλισμό στο φούρνο του Τάσου, αλλά ο Λυκούργος καταφέρνει να την αθωώσει. Παράλληλα, ζητά από τη Χάιδω να ακυρώσουν το ταξίδι στην Αθήνα, καθώς πλησιάζει η δίκη της και πρέπει να ετοιμαστούν. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να λογικέψει την Αμαλία, ενώ χαρούμενη η Αθηνά μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος και ο Τζον επιστρέφουν στη Μάνη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 103

Η Αριάδνη εκμεταλλεύεται την απουσία του πατέρα της στην Αθήνα και καλεί τον Χρήστο στο σπίτι της. Όταν ο Στάθης επιστρέφει στη Μάνη, βρίσκει τα κλειδιά του Χρήστου ξεχασμένα στο σπίτι τους και ρωτάει την Αριάδνη τι ακριβώς συμβαίνει και σε ποιον ανήκουν τα κλειδιά. Υποψιάζεται πως τα κλειδιά ανήκουν στον Χρήστο, αλλά εκείνη το αρνείται κατηγορηματικά. Ο Στάθης, ωστόσο, θα καταφέρει να μάθει την αλήθεια.Η Αλκμήνη χωρίζει με τον Μιλτιάδη και η Αντωνία της συμπαραστέκεται. Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος αλλάζει νούμερο στο κινητό του, προκειμένου να απαλλαγεί από το σκοτεινό παρελθόν του. Η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσέων εντείνεται και αυτή τη φορά η Δήμητρα τα παίζει όλα για όλα, προκει μένου να έρθουν στα χέρια της πολύτιμες πληροφορίες. Μπαίνει πάλι κρυφά στο σπίτι του Ρουσσέα, προκειμένου να ψάξει για στοιχεία, αλλά μια ξαφνική επιστροφή θα την εγκλωβίσει εκεί.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  104, 105, 106, 107, 108, 

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 100Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 101Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 103Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 99Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο102Η Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια