Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 98 – Αρετή -Τάσος χωρίζουν

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 98 – Η Αρετή μένει άναυδη, καθώς ο Τάσος δίνει μια νέα ευκαιρία στη σχέση με την γυναίκα του και παρατάει την Αρετή στα κρύα του λουτρού. Ο Χρήστος, έξαλλος, πηγαίνει στην Ισμήνη και απαιτεί να μην ανακατατευτεί ξανά στη ζωή του και να αφήσει την Αριάδνη ήσυχη. Επίσης ο Χρήστος συγκρούεται με τον Κωνσταντίνο, αντιδρώντας στην επεμβατική τους συμπεριφορά στη ζωή του.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 98 – Αρετή -Τάσος χωρίζουν

Η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσέων εντείνεται, με τη Δήμητρα να καταφέρνει να εισβάλει στο υπόγειο. Καθώς οι εξελίξεις αποκαλύπτονται, ο Κωνσταντίνος λαμβάνει ένα ύποπτο τηλεφώνημα που ταράζει την ηρεμία και την οικογενειακή του γαλήνη.

Η Αρετή παραμένει ατρόμητη, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της ζωής της με σθένος. Οι σχέσεις των υπολοίπων χαρακτήρων εξελίσσονται δυναμικά, ενώ η Δήμητρα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο κατασκοπείας στον χώρο των Ρουσσέων. Το τηλεφώνημα που λαμβάνει ο Κωνσταντίνος αναστατώνει την καθημερινότητά του, αφήνοντας ανοιχτά ερωτηματικά για το μέλλον.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ