Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 97 – Ο Χρήστος επιτίθεται στην Ισμήνη

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 97 – Την ίδια στιγμή, η Ιουλία αποχαιρετάει με χαμόγελο τους αγαπημένους της και ετοιμάζεται για το μεγάλο της βήμα, τη μετακόμιση στην Αθήνα. Η ανυπομονησία της διακριτικά φαίνεται στα μάτια της, ενώ οι προσδοκίες της είναι υψηλές.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 97 – Ο Χρήστος επιτίθεται στην Ισμήνη

Από την άλλη, ο Στάθης παραμένει αρνητικός σε αυτή την απόφαση. Η αμηχανία του αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό του, αρνούμενος να δεχτεί τις αλλαγές. Ωστόσο, ο χρόνος ίσως αποδείξει ότι καινούργιες ευκαιρίες αναμένουν. Ο Χρήστος, γεμάτος οργή, απευθύνεται στην Ισμήνη, απαιτώντας να μην ανακατευτεί ξανά στη ζωή και τις υποθέσεις του. Η απειλητική του στάση αφήνει την Αριάδνη σε ησυχία, καθώς η εξέλιξη της κατάστασης παραμένει αβέβαιη.

Παράλληλα, η Αμαλία απαιτεί δικαιοσύνη από τον Μάνο και τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά τους. Ο Μάνος παραδέχεται ότι δεν θέλει να την βλέπει μπροστά του, ενώ η Μαρίνα δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει το βάρος των ευθυνών της. Οι σχέσεις αναδιαμορφώνονται, αφήνοντας πίσω τους μια περίοδο ανασφάλειας και δυσαρέσκειας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ