Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 96 – Αποστόλης – Αναστασία αρραβωνιάζονται

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 96 – Ο αρραβώνας του Αποστόλη και της Αναστασίας γίνεται στο σπίτι της Αθηνάς, προσελκύοντας φίλους και συγγενείς που έρχονται να μοιραστούν τις ευχές τους. Στο μεταξύ, η Ισμήνη αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά της στην Αριάδνη, καλώντας την στο σπίτι της για μια συζήτηση.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 96 – Αποστόλης – Αναστασία αρραβωνιάζονται

Με απευθείας ερώτηση, ρωτά την Αριάδνη αν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ της και του Χρήστου, θέτοντάς την σε μια δύσκολη θέση. Η Αριάδνη, αν και εκπλήσσεται από την άμεση ερώτηση, αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την κατάσταση με ειλικρίνεια. Εξηγεί ότι μεταξύ της και του Χρήστου υπάρχει μια ιδιαίτερη φιλία, αλλά τίποτα περισσότερο. Η Ισμήνη, αν και αρχικά αμήχανη, συνειδητοποιεί την ειλικρίνεια της φίλης της και αποφασίζει να την στηρίξει.

Έτσι, μεταξύ γλυκών συγχαρητηρίων και ειλικρινών συναισθημάτων, η βραδιά συνεχίζεται με επιτυχία. Ο αρραβώνας είναι η αφορμή για να ενισχυθούν οι σχέσεις και να μοιραστεί η χαρά με αγαπημένα πρόσωπα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ