Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 94 – Ο Φίλιππος αποκαλύπτει την σχέση του με την Ειρήνη

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 94 – Ο Παρασκευάς αρχίζει να έχει βλέψεις πάλι για τη Θεοδώρα , ανάβοντας φλόγες ερωτικού πάθους στην καρδιά του. Αντιμέτωπος με αυτή την αναστολή, ο Φίλιππος αναγκάζεται να του αποκαλύψει το κρυφό μυστικό: η Ειρήνη είναι η αδελφή του. Ωστόσο, ο Φίλιππος τον υποχρεώνει σε όρκο σιωπής.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 94 – Ο Φίλιππος αποκαλύπτει την σχέση του με την Ειρήνη

Στο σπίτι, η ένταση μεταξύ Μάνου και Αμαλίας εξελίσσεται σε καταιγιστικό επεισόδιο, όπως ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Η αντίζηλος Χάιδω επισκέπτεται το δημαρχείο, αναζητώντας λύση σε ένα πρόβλημα. Ωστόσο, η Αμαλία την αντιμετωπίζει με απαξίωση, αποκαλύπτοντας το σκοτεινό της ύφος. Η Χρυσούλα, παρατηρώντας τον Τάσο να παρακολουθεί την πρώην του, ανακαλύπτει το μυστικό του. Απειλημένος, ο Τάσος της υπόσχεται σιωπή, αν δεν αποκαλύψει τίποτα στην Αρετή.

Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος προσκαλεί τον Χρήστο στο σπίτι του και τον ρωτάει ευθέως για τυχόν σχέση με την Αριάδνη. Οι ερωτήσεις του Κωνσταντίνου αφήνουν τον Χρήστο με ένα βαρύ αίσθημα ανασφάλειας. Καθώς οι σχέσεις διαπλέκονται, οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής, αφήνοντας τον τηλεθεατή να ανυπομονεί για την εξέλιξη της πλοκής.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ