Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 93, 94, 95, 96, 97, 98

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 93, 94, 95, 96, 97, 98 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 93, 94, 95, 96, 97, 98

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 93

H Μαρία συνειδητοποιεί το τεράστιο λάθος που έχει κάνει με τον εκδότη του βιβλίου και ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Η Αμαλία αντιλαμβάνεται πως ο Ισίδωρος δεν έχει πάει στην Αμερική για δουλειά και γυρίζει στις παλιές κακές της συνήθειες, εκνευρίζοντας τον Μάνο. Ο Στάθης παρατηρεί την οικειότητα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη και τη ρωτάει ευθέως αν αυτός είναι το αγόρι που έχει ερωτευτεί. Η αντίδρασή της στο σχόλιό του του επιβεβαιώνει την υποψία του. Ο Αποστόλης κάνει επίσημη πρόταση αρραβώνα στην Αναστασία, ενώ ο Ορέστης μαθαίνει ότι ο Κουράκος και η Δήμητρα χώρισαν.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 94

Ο Παρασκευάς αρχίζει να έχει βλέψεις πάλι για τη Θεοδώρα και ο Φίλιππος αναγκάζεται να του αποκαλύψει ότι η Ειρήνη είναι αδελφή του, αλλά τον βάζει να ορκιστεί πως δεν θα μιλήσει σε κανέναν. Στο μεταξύ, η ένταση στο σπίτι μεταξύ Μάνου και Αμαλίας συνεχίζεται και θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Λίγο αργότερα, όταν και η Χάιδω πηγαίνει στο δημαρχείο για να διευθετήσει ένα θέμα, η Αμαλία της φέρεται άκρως απαξιωτικά, δείχνοντας για άλλη μια φορά το κακό της πρόσωπο. Η Χρυσούλα «πιάνει» τον Τάσο να παρακολουθεί την πρώην γυναίκα του, αλλά αυτός την απειλεί πως, αν το πει στην Αρετή, θα τον βρει μπροστά της. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος καλεί τον Χρήστο σπίτι του και τον ρωτάει ευθέως αν παίζει κάτι με την Αριάδνη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 95

Ο τοκετός της Ξένιας ξεκινά και ο Δημοσθένης σπεύδει στο νοσοκομείο. Η Ξένια γεννάει ένα υγιέστατο αγοράκι και ο Δημοσθένης αρχίζει να ψάχνει γυναίκα για να το κρατάει στο σπίτι, ενώ φίλοι και συγγενείς του γυρίζουν την πλάτη. Ο ίδιος εξακολουθεί να αγνοεί βέβαια πως τα σχέδια της Ξένιας έχουν αλλάξει. Ο Κωνσταντίνος μιλάει στην Ισμήνη για το «περαστικό» φλερτ του Χρήστου και της Αριάδνης κι εκείνη αποφασίζει να λάβει τα μέτρα της. Ο Στάθης σιγουρεύεται όλο και περισσότερο για το μπλέξιμο της Αριάδνης με τον ανιψιό του καλύτερού του φίλου και τρέμει για την ημέρα που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κοινωνία της Μάνης. Έτσι, σκέφτεται να παρακολουθήσει την Αριάδνη. Η Αναστασία και ο Αποστόλης ετοιμάζονται για τον αρραβώνα τους. Στο μεταξύ, η Ασπασία βρίσκει σπίτι προς αγορά, ενώ ο Δημοσθένης συνεχίζει να την παρακαλά να γυρίσει πίσω.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 96

Ο αρραβώνας του Αποστόλη και της Αναστασίας γίνεται στο σπίτι της Αθηνάς και όλοι οι φίλοι και συγγενείς πηγαίνουν για να τους ευχήθούν. Η Ισμήνη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι της και τη ρωτάει ευθέως αν συμβαίνει κάτι ερωτικό ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Χρήστο, φέρνοντάς τη σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 97

Την ίδια ώρα, η Ιουλία χαιρετάει τους αγαπημένους της και ετοιμάζεται για τη μετακόμισή της στην Αθήνα, ενώ ο Στάθης παραμένει αρνητικός. Ο Χρήστος, έξαλλος, πηγαίνει στην Ισμήνη και απαιτεί να μην ανακατατευτεί ξανά στη ζωή του και να αφήσει την Αριάδνη ήσυχη. Η Αμαλία, πάλι, ζητάει τα ρέστα από τον Μάνο και τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά τους τον τελευταίο καιρό κι αυτός της παραδέχεται ότι δεν θέλουν να τη βλέπουν άλλο μπροστά τους.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 98

Η Αρετή μένει σύξυλη καθώς ο Τάσος τη χωρίζει δίνοντας μια νέα ευκαιρία στη γυναίκα του. Ο Χρήστος μαλώνει με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, επειδή ανακατεύονται στη ζωή του. Η έρευνα στο σπίτι των Ρουσσέων εντείνεται και η Δήμητρα καταφέρνει να μπει στο υπόγειο. Ο Κωνσταντίνος λαμβάνει ένα ύποπτο τηλεφώνημα που θα του ταράξει τη γαλήνη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  99, 100, 101, 102, 103, 104

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 93Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 94Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 95Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 96Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 97Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 98Η Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια