Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 89 – Χρήστος – Αριάδνη παρασύρονται απο το πάθος τους

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 89 – Ο Χρήστος, αν και υποσχέθηκε στον Λυκούργο και αισθάνεται ενοχές για τη γυναίκα του, Αφροδίτη, βρίσκεται παγιδευμένος στον έρωτα του για την Αριάδνη. Η έλξη τους είναι αδιαμφισβήτητη, και ο Χρήστος δεν αντέχει να είναι μακριά από εκείνη ούτε λεπτό.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 89 – Χρήστος – Αριάδνη παρασύρονται απο το πάθος τους

Συναντιούνται στο στέκι τους, όπου η αποκάλυψη των συναισθημάτων τους γίνεται αναπόφευκτη. Το παράνομο ζευγάρι αναγνωρίζει ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στον έρωτα τους, και το πάθος τους κατακλύζει. Αποφασισμένος να ζήσει τον έρωτά του χωρίς περιορισμούς, ο Χρήστος ανακοινώνει στην Αριάδνη ότι είναι έτοιμος να ζητήσει διαζύγιο από την Αφροδίτη. Οι δυσκολίες και οι ενοχές περνούν σε δεύτερη μοίρα, ενώ η αποφασιστικότητά τους να είναι μαζί ανακατεύεται με τον εκτός νόμου έρωτά τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Τάσος και η Αρετή κηρύσσουν επίσημα τον αρραβώνα τους, παρουσία των φίλων και της οικογένειας. Η Βασιλική, όμως, δεν μπορεί να αγνοήσει τις επιφυλάξεις της. Αν και η στιγμή αυτή είναι ευχάριστη για το ζευγάρι, η σκιά της αμφιβολίας πέφτει πάνω στη σχέση τους. Η σύγκρουση των δύο ζευγαριών διακυβεύει τις σχέσεις τους με τους άλλους χαρακτήρες της ιστορίας. Καθώς ο Χρήστος και η Αριάδνη ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη ζωή τους μαζί, οι ενοχές και οι περιορισμοί φαίνονται μικρότεροι σε σχέση με τον έρωτά τους.

Αντίθετα, ο Τάσος και η Αρετή θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις αμφιβολίες της Βασιλικής και να αποφασίσουν εάν ο έρωτάς τους είναι αρκετός για να υπερνικήσει τις αντιξοότητες. Σε έναν κόσμο όπου ο έρωτας κυριαρχεί, οι ήρωες μας βρίσκονται σε έναν λαβύρινθο συναισθημάτων, προσπαθώντας να ξεφύγουν από τις παγίδες του παρανομίας και της αμφιβολίας για να βρουν την ευτυχία τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ