Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 88 – Η Φιλλιώ εγκαταλείπει την Αθηνά

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 88 – Η Αθηνά, αντιλαμβανόμενη τα σοβαρά εμπόδια που θέτει η Φιλιώ στη σχέση της με τον Τζον, αποφασίζει να ανοίξει την καρδιά της στην υιοθετημένη κόρη της. Θέλει να την προειδοποιήσει για τους κινδύνους που ελλοχεύουν, προσπαθώντας παράλληλα να αναδείξει τον έρωτα που ο ίδιος αισθάνεται για εκείνη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 88 – Η Φιλλιώ εγκαταλείπει την Αθηνά

Όμως, η προσπάθειά της έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Η Φιλιώ, αντιλαμβανόμενη το βάρος των λόγων της Αθηνάς, αισθάνεται εγκαταλειμμένη και αναζητά καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας. Ο Δημοσθένης, από την πλευρά του, ενημερώνει τον Λυκούργο για τη διατροφή που είναι πρόθυμος να παράσχει στην Ασπασία. Ενώ οι ζωές των ηρώων διασταυρώνονται, η Αριάδνη έρχεται αντιμέτωπη με την Ιουλία στον δρόμο. Για πρώτη φορά, κοντοστέκεται και τη χαιρετάει, κάνοντας την καρδιά της μάνας της να χτυπά έντονα.

Παρόλο που η κόρη της την είχε απαρνηθεί, φαίνεται πως αρχίζει να την αποδέχεται. Ο Λυκούργος, συγκινημένος από την επανένωση της οικογένειας, εκφράζει την αγάπη του προς τη Χάιδω. Με μια εξομολόγηση καρδιάς και ένα πανέμορφο δώρο, προσπαθεί να της δείξει τα συναισθήματα του. Σταυρώνονται οι δρόμοι και του Στάθη με την Αριάδνη, οι οποίοι πηγαίνουν στο κάλεσμα της Βασιλικής. Και εκεί, οι δύο αδελφές περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Ωστόσο, ο Φίλιππος, συγκλονισμένος από τη διαμάχη με την πεθερά του Αρετή, αποφασίζει να ζητήσει συγγνώμη. Αντί να βρει κατανόηση, όμως, αντιμετωπίζει ασυγκράτητη οργή και βρισίδια από την πλευρά της πεθεράς. Ο Λυκούργος, παράλληλα, ενημερώνει την Ασπασία για την οικονομική πρόταση του Δημοσθένη, προτρέποντάς την να εξετάσουν το ενδεχόμενο συμβιβασμού σχετικά με το διαζύγιο. Έτσι, η υπόθεση παίρνει νέες τροπές, αφήνοντας αναπάντητα πολλά ερωτήματα για το μέλλον των χαρακτήρων και των σχέσεων τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ