Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 87, 88, 89, 90, 91, 92

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 87, 88, 89, 90, 91, 92 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 87, 88, 89, 90, 91, 92

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 87

H έκρηξη ζήλιας του Φίλιππου, καθώς βλέπει τον Μιλτιάδη να Η πολιορκεί ερωτικά τη Βασιλική, τσακίζει τον εγωισμό του και τον κάνει να συνειδητοποιήσει πόσο πολύ είναι ερωτευμένος μαζί της. Άλλωστε, έχουν κι ένα παιδί μαζί. Είναι αποφασισμένος να την κερδίσει ξανά και να γίνουν πάλι οικογένεια. Την περιμένει έξω από το σπίτι της μάνας της, της Αρετής, όπου έχει μετακομίσει μαζί με την κορούλα τους. «Σε αδίκησα, ζητώ συγγνώμη. Ξέρω πως δεν φταις εσύ κι έχεις δίκιο να νιώθεις πικραμένη από τον πατέρα σου. Σε αγαπώ, Βασιλική, δεν αντέχω να είμαστε χωριστά. Είσαι όλη μου η ζωή κι εσύ και το παιδί μας», της λέει με κατεβασμένο κεφάλι, κι αυτή, συγκινημένη από τη στάση του, πέφτει στην αγκαλιά του. «Δεν μπορείς να υπαγορεύεις τα συναισθήματά μου, ούτε να μου επιβάλλεις να αγαπώ μια αδελφή που δεν γνωρίζω, κατάλαβέ το. Κι εγώ σε αγαπώ, αλλά δεν θέλω να ανακατεύεσαι με την οικογένεια του πατέρα και της μάνας μου. Ούτε θέλω η κόρη μας να ταλαιπωρηθεί όπως εγώ και να μοιράζεται ανάμεσα σε δυο χωρισμένους γονείς», του απαντά. Μαζί μαζεύουν τα πράγματά της από το σπίτι της Αρετής και με το μωρό τους γυρνούν στο σπίτι τους, δίνοντας μεγάλη χαρά στη Χάιδω, καθώς η επανασύνδεσή τους συμπίπτει με την ημέρα των γενεθλίων της. Ο Λυκούργος, από την πλευρά του, μέσα στον ενθουσιασμό του ετοιμάζει πάρτι-έκπληξη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 88

Η Αθηνά, συνειδητοποιώντας τα σοβαρά εμπόδια που βάζει η Φιλιώ στη σχέση της με τον Τζον, αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην υιοθετημένη κόρη της, για όσα σκαρφίζεται προ- κειμένου να την αποτρέψει από το να συναντά τον άντρα που την έχει γοητεύσει τόσο πολύ, δείχνοντας κι ο ίδιος πολύ ερωτευμένος μαζί της. Η παρέμβασή της, όμως, φέρνει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Η Φιλιώ αισθάνεται ότι είναι βάρος και αναζητά «καταφύγιο» στο σπίτι της Μαργαρίτας, εγκαταλείποντας την Αθηνά. Ο Δημοσθένης, πάλι, ενημερώνει τον Λυκούργο για τη διατροφή που είναι διατεθειμένος να δώσει στην Ασπασία. Την ίδια ώρα, η Αριάδνη συναντά τυχαία στο δρόμο την Ιουλία και για πρώτη φορά κοντοστέκεται και τη χαιρετάει, κάνοντας την καρδιά της μάνας της να χτυπά έντονα. Η κόρη, που τόσο βίαια την απαρνιέται, δείχνει πως σιγά σιγά την αποδέχεται. Ο Λυκούργος, συγκινημένος από την επανένωση της οικογένειας, θέλει να εκφράσει την αγάπη του στη Χάιδω και της κάνει μία εξομολόγηση καρδιάς, συνοδεύοντάς τη με ένα πολύ όμορφο δώρο. Ο Στάθης πηγαίνει με την Αριάδνη στο κάλεσμα της Βασιλικής και οι δύο αδελφές περνούν κάποιο χρόνο μαζί, ενώ ο Φίλιππος ζητάει συγγνώμη από την πεθερά του Αρετή, με την οποία είχε διαπληκτιστεί. Εκείνη, όμως, όχι μόνο δεν τη δέχεται αλλά τον βρίζει αισχρά δίχως προηγούμενο. Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ασπασία για την οικονομική πρόταση του Δημοσθένη, προτρέποντάς τη να προχωρήσουν σε συμβιβασμό για το διαζύγιο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 89

Ο Χρήστος, παρά τις υποσχέσεις του στον Λυκούργο και τις ενοχές που νιώθει απέναντι στη γυναίκα του Αφροδίτη, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Αριάδνη. Νιώθει παράφορα ερωτευμένος μαζί της και δεν αντέχει μακριά της ούτε λεπτό. Συναντιέται με την Αριάδνη στο στέκι τους και παραδέχονται ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον. Το παράνομο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ, με το πάθος να κατακλύζει και τους δύο. Τίποτε και κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον έρωτά τους. Ο Χρήστος της λέει πως είναι αποφασισμένος να ζητήσει διαζύγιο από την Αφροδίτη το συντομότερο δυνατό, για να μπορέσουν να είναι μαζί. Ο Τάσος και η Αρετή, από την άλλη, αρραβωνιάζονται επίσημα, παρουσία της Βασιλικής, του Φίλιππου, της Ειρήνης και της Ασπασίας. Η Βασιλική, ωστόσο, εξακολουθεί να μη βλέπει τον Τάσο με καλό μάτι.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 90

Η Μαργαρίτα, η Αθηνά και ο Τζον φτάνουν στο σπίτι της Μαρίας, στο Σούνιο, κι εκείνη ενθουσιάζεται με το νέο φλερτ της κόρης της. Γνωρίζεται καλύτερα μαζί του και τον γοητεύει με την προσωπικότητά της, παρότι η Αθηνά ενοχλείται με τον αυθορμητισμό της μάνας της. Η Αρετή γυρίζει σε όλη την Αρεόπολη και δείχνει τη βέρα των αρραβώνων της, ενώ, την ίδια στιγμή, ο Τάσος σχεδιάζει τον τρόπο για να ξαναφέρει πίσω την πρώην γυναίκα του. Στο μεταξύ, ο Στάθης ζητάει από την Ιουλία να του ξεκαθαρίσει αν σκοπεύει να εγκατασταθεί στην Αθήνα μετά τη γέννηση του μωρού τους, προοπτική που τον βρίσκει τελείως αντίθετο, καθώς θέλει ο γιος του να μεγαλώσει και με τους δύο γονείς του. Η Αρετή και η Χάιδω συναντιούνται τυχαία στο δρόμο, καβγαδίζουν και αρχίζουν τις κατάρες, ενώ ο Τζον δέχεται ένα ανησυχητικό τηλεφώνημα από την Αμερική.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 91

Η ξαφνική αδιαθεσία της κόρης του τον αναγκάζει να φύγει εσπευσμένα για τη Βοστόνη, με τον Ισίδωρο να τον ακολουθεί για συμπαράσταση και όχι μόνο. Η Αμαλία δηλώνει πρόθυμη να τους συνοδεύσει, αλλά ο Ισίδωρος της το ξεκόβει, γεγονός που δημιουργεί ξανά ένταση ανάμεσά τους. Ο Χρήστος, στο μεταξύ, προετοιμάζει το έδαφος στο σπίτι, με σκοπό να ζητήσει διαζύγιο από την Αφροδίτη, κρατώντας αποστάσεις από αυτή. Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 87, 88, 89, 90, 91, 92

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 92

Ο Παρασκευάς πλησιάζει εκ νέου τη Θεοδώρα, αλλά εκείνη, αυτή τη φορά, δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Παράλληλα, ο Στάθης ζητάει τη βοήθεια της Χάιδως στην προσπάθεια να μονοιάσουν η Βασιλική με την Αριάδνη και οι δύο κόρες του να έρθουν πιο κοντά, όπως αρμό ζει σε δύο αδελφές. Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να μεταπείσει τον εκδότη της Μαρίας, να μην προχωρήσει στην έκδοση του βιβλίου, αλλά όλα δείχνουν πως το βιβλίο τελικά θα κυκλοφορήσει, παρά τις προσπάθειές της. Η Δήμητρα συνεχίζει να δουλεύει στο σπίτι του Ρουσσέα, ενώ ο Κουράκος την παρακολουθεί στα κρυφά, με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη μυστική αποστολή που έχει αναλάβει. Ο Βαγιάκος βλέπει τη Δήμητρα να βγαίνει από το σπίτι του Κουράκου μεταμφιεσμένη και νομίζει ότι είναι κάποια άλλη. Έτσι, αρχίζει να διαδίδει ότι ο Κουράκος έχει ερωμένη. Η Δήμητρα μπαίνει στο σπίτι που παρακολουθεί και κάνει ένα τραγικό λάθος: αφήνει πίσω ένα στοιχείο που μπορεί να την εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  93, 94, 95, 96, 97, 98

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος ΕπεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 87Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 88Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 89Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 90Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 91Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 92Η Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια