Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 85 – Τζον – Αθηνά γίνονται ζευγάρι

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 85 – Καθώς περνάνε οι ημέρες, ο Φίλιππος βυθίζεται σε μια αυξανόμενη αβεβαιότητα λόγω του χωρισμού του με τη Βασιλική. Παρά την επιθυμία του να επανασυνδεθεί, κανείς από τους δύο δεν εκδηλώνει διάθεση για συμβιβασμό.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 85 – Τζον – Αθηνά γίνονται ζευγάρι

Ο Τζον και η Αθηνά συνεχίζουν να προχωρούν στη σχέση τους, εξελίσσοντας την σε μόνιμη σχέση. Παράλληλα, η Φιλιώ τίθεται σε διάφορα εμπόδια, μην θέλοντας να μοιραστεί τη θέση της θετής μητέρας της με οποιονδήποτε. Ο Πότης αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εγκυμοσύνης της Ιουλίας, καθώς η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη. Αντίθετα, ο Στάθης παρεμβαίνει, αναγκάζοντας τον Πότη να αντιμετωπίσει την Αρετή και να ανακαλέσει τα λόγια που της είχε πει.

Η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι, όμως ο Ισίδωρος διατηρεί τις επιφυλάξεις του απέναντι σε αυτήν. Παρά την επιστροφή, η εμπιστοσύνη δεν αποκαθίσταται πλήρως. Τέλος, η Αριάδνη και η Μαρίνα δημιουργούν μια ιδιαίτερη φιλία. Ωστόσο, η Αριάδνη αντιμετωπίζει δυσκολίες να εξομολογηθεί στη Μαρίνα την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ