Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 83 – Φίλιππος – Μιλτιάδης σε κόντρα

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 83 – Ο Στάθης αποφασίζει να έχει μια ειλικρινή συζήτηση με τη Βασιλική, εκφράζοντας τα παράπονά του για τη στάση της από τότε που εισήλθε στη ζωή του η Αριάδνη. Χωρίς να επιστρέφει σε παλιές συζητήσεις, αποκαλύπτει την ανησυχία της για τον την στάση του πατέρα της  απέναντι της.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 83 – Φίλιππος – Μιλτιάδης σε κόντρα

Η Βασιλική, απορρίπτει τις ανησυχίες του, ακούει προσεκτικά. Κατανοεί τον φόβο του και προσπαθεί να εξηγήσει πως δεν θέλει να μοιράζεται τον πατέρα της με μία «ξένη», όπως την αποκαλεί. Του ζητά να δημιουργήσει μια ισορροπία, και του υπόσχεται να εργαστεί για να διατηρήσει τη στενή τους σχέση. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά, προσπαθώντας να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον Τζον, προετοιμάζει το τραπέζι. Ξαφνικά, εμφανίζεται ο Λυκούργος, επιδιώκοντας να φάει κρυφά από τη Χάιδω.

Ο Τζον, κατανοώντας την θέση του Λυκούργου, προσφέρεται να μοιραστούν το γεύμα τους μαζί του. Παράλληλα, ο Φίλιππος συναντά τον Μιλτιάδη και, δίχως περιττές περικοπές, τον ρωτά για τα γεγονότα μεταξύ του και της Βασιλικής. Αναζητώντας ειλικρινείς απαντήσεις, προσφέρει την υποστήριξή του στον φίλο του και εκφράζει την ελπίδα για μια ειρηνική εξέλιξη των πραγμάτων.

Έτσι, οι σχέσεις αναδιαμορφώνονται με ειλικρίνεια και αμοιβαίο σεβασμό, ενώ κάθε χαρακτήρας αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ζωής με ανοιχτό μυαλό και καρδιά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ