Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 82 – Ο Χρήστος σώζει το γάμο του

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 82 – Η Αριάδνη, αποφασισμένη να αναστήσει τη σχέση της με τον Χρήστο, επιχειρεί μια τελευταία προσπάθεια. Ωστόσο, ο Χρήστος, αποφασισμένος να ξεπεράσει το παρελθόν του, της ανακοινώνει οριστικά ότι η σχέση τους δεν έχει μέλλον. Ο σκοπός του είναι να σώσει τον γάμο του με την Αφροδίτη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 82 – Ο Χρήστος σώζει το γάμο του

Στο μεταξύ, ο Τάσος, ο φούρναρης, αποκαλύπτει σε έναν έμπιστο φίλο του τον πραγματικό λόγο που είναι με την Αρετή. Αποκαλύπτει πως δεν έχει σκοπό να την παντρευτεί, αλλά απλώς επιδιώκει να προκαλέσει ζήλια στην Αφροδίτη, με σκοπό να την ξανακερδίσει. Ο Στάθης, αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά η αντίδρασή της θα είναι θετική.

Αντίθετα, ο Τζον έχει μια σοβαρή συζήτηση με την Αθηνά, όπου της εξομολογείται τα συναισθήματά του. Η αποκάλυψη του Αποστόλη στον Λυκούργο για το φιλί του Χρήστου και της Αριάδνης έξω από την ταβέρνα δημιουργεί νέα κατάσταση. Αρχικά, ο δικηγόρος δυσκολεύεται να πιστέψει τα λεγόμενα, αλλά μετά από πιέσεις, καλεί τον Χρήστο για να συζητήσουν την κατάσταση. Υπό την πίεση, ο Χρήστος παραδέχεται τα αισθήματά του για την Αριάδνη και την απιστία του στην ανιψιά του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ