Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 81, 82, 83, 84, 85, 86

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 81, 82, 83, 84, 85, 86 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 81, 82, 83, 84, 85, 86

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 81

O Φίλιππος, εκτός εαυτού, βρίζει την πεθερά του Αρετή, κάνοντας έξαλλη τη Βασιλική για τη συμπεριφορά του απέναντι στη μητέρα της και του ζητάει το λόγο. Εκείνος τη θεωρεί υπεύθυνη για την κρίση στο γάμο του, εξαιτίας της στάσης που κρατά η γυναίκα του απέναντι στην ετεροθαλή αδελφή της, την Αριάδνη. Η μητέρα του, Χάιδω, τον μαλώνει για την αγενή στάση του, θεωρώντας πως έτσι μεγαλώνει το χάσμα που υπάρχει με τη Βασιλική. Ο Φίλιππος, πάλι, έχει χάσει την ψυχραιμία του, γιατί ζηλεύει την παρέα που κάνει ο Μιλτιάδης με τη γυναίκα του και ανησυχεί μήπως υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους. Παράλληλα, ο Παρασκευάς πολιορκεί εκ νέου την Ειρήνη και αυτή φροντίζει να το μάθει η Θεοδώρα. Η Αφροδίτη παρατηρεί ότι η Αριάδνη είναι κάπως απόμακρη, φέρνοντας τον Χρήστο σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Ορέστης και η Αριάδνη, από την άλλη, αντιλαμβάνονται ότι ο Πότης προσπαθεί να τους κάνει προξενιό και αποφασίζουν να του κάνουν πλάκα. Η Φιλιώ, στο μεταξύ, έχει αρχίσει να ενοχλείται από την παρουσία του Τζον, καθώς νιώθει ότι χάνει την αποκλειστικότητα της Αθηνάς. Την ίδια ώρα, ο Τζον και η Αθηνά έρχονται πιο κοντά, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα φλογερό ειδύλλιο. Ο Ισίδωρος τους καλεί για φαγητό και όλοι αντιλαμβάνονται πως κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους, καθώς τα βλέμματα που ανταλλάσσουν είναι έντονα.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 82

Η Αριάδνη κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πλησιάσει ξανά τον Χρήστο, αλλά αυτός της το ξεκόβει οριστικά, λέγοντάς της πως η σχέση τους δεν έχει μέλλον. Είναι αποφασισμένος να σώσει το γάμο του με την Αφροδίτη. Ο Τάσος, ο φούρναρης, μιλάει με έναν έμπιστο φίλο του και του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που είναι μαζί με την Αρετή. Δεν έχει σκοπό να την παντρευτεί, το μόνο που τον απασχολεί είναι να κάνει τη γυναίκα του να ζηλέψει, ώστε να γυρίσει ξανά στο πλευρό του. Ο Στάθης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του, ελπίζοντας πως η αντίδρασή της θα είναι καλή αυτή τη φορά. Ο Τζον, από την άλλη, κάνει μια πολύ σοβαρή συζήτηση με την Αθηνά και της εξομολογείται τα συναισθήματά του. Η αποκάλυψη του Αποστόλη στον Λυκούργο ότι είδε τον Χρήστο και την Αριάδνη να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα δημιουργεί νέα κατάσταση για το δικηγόρο. Στην αρχή δεν θέλει να το πιστέψει, αλλά μετά πείθεται και καλεί τον Χρήστο για να συζητήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, κι αυτός ύστερα από πιέσεις παραδέχεται πως τρέφει αισθήματα για την Αριάδνη και πως έχει απατήσει την ανιψιά του.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 83

Ο Στάθης κάνει μια σοβαρή κουβέντα στη Βασιλική, η οποία εκφράζει παράπονα για τη στάση του απέναντί της από τότε που μπήκε στη ζωή του η Αριάδνη. Δεν θέλει να μοιράζεται τον πατέρα της με μία «ξένη», όπως την αποκαλεί. Την ίδια ώρα, η Αθηνά κάνει το τραπέζι στον Τζον και ξαφνικά εμφανίζεται ο Λυκούργος που θέλει να φάει κρυφά από τη Χάιδω. Ο Φίλιππος συναντά τον Μιλτιάδη και τον ρωτάει ευθέως τι τρέχει με αυτόν και τη Βασιλική και τι σκοπό έχει απέναντί της.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 84

Η Ειρήνη βάζει κρυφά τον Παρασκευά στο σπίτι της, αλλά ο Δημοσθένης γυρίζει απροειδοποίητα και τους αιφνιδιάζει. Ο Στάθης πηγαίνει με την Αριάδνη στο ιατρείο για εξετάσεις αίματος και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σ’ εκείνη και την Αφροδίτη, τη γυναίκα του Χρήστου, γίνεται πολύ αμήχανη. Ο Ισίδωρος επιτρέπει στην Αμαλία να γυρίσει στο σπίτι, αλλά υπό όρους, ενώ ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή και αυτή δέχεται αμέσως την πρότασή του. Στη συνέχεια, με μεγάλο ενθουσιασμό ανακοινώνει στη Βασιλική και την Ασπασία την απόφασή της να παντρευτεί τον Τάσο, για να… σκάσει ο Στάθης. Η Βασιλική, όμως, έχει αμφιβολίες για τη βιαστική απόφασή της και τις εκφράζει. Ο Αποστόλης και η Αναστασία τα ξαναβρίσκουν και συμφωνούν να παντρευτούν σε δύο χρόνια.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 85

Όσο περνούν οι μέρες, ο Φίλιππος αισθάνεται όλο και πιο άσχημα για το χωρισμό του με τη Βασιλική, αλλά κανείς τους δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει ένα βήμα πίσω. Ο Τζον και η Αθηνά προχωρούν τη σχέση τους και είναι πια ζευγάρι, αλλά η Φιλιώ βάζει συνεχώς εμπόδια, καθώς δεν θέλει να μοιράζεται με κανέναν τη θετή μητέρα της. Ο Πότης ξεφουρνίζει στην Αρετή την εγκυμοσύνη της Ιουλίας. Αυτή γίνεται πυρ και μανία και απειλεί θεούς και δαίμονες. Ο Στάθης αναγκάζει τον Πότη να πάει στην Αρετή και να ανακαλέσει όσα της είπε. Η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ο Ισίδωρος διατηρεί ακόμα τις επιφυλάξεις του απέναντί της. Η Αριάδνη και η Μαρίνα αρχίζουν να γίνονται φίλες, αλλά η Αριάδνη δεν βρίσκει ακόμα το θάρρος να της εξομολογηθεί την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 86

Η Ανωτέρα καλεί τη Δήμητρα κι εκείνη ανησυχεί πως θα την επιπλήξουν για τη σχέση της με τον Κουράκο. Την ίδια σκέψη κάνει και ο αστυνόμος, που τρέμει μήπως τη χάσει με κάποια μετάθεση. Τελικά, τη θέλουν για να βοηθήσει στην εξάρθρωση μιας επικίνδυνης σπείρας ναρκωτικών. Η Δήμητρα δέχεται να εμπλακεί στην υπόθεση, ενώ ο Κουράκος αντιδρά έντονα με την απόφασή της να δεχτεί χωρίς δεύτερη σκέψη τη μυστική επικίνδυνη αποστολή. Οι δυο τους διαφωνούν και ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει. Η Δήμητρα, μεταμφιεσμένη, ξεκινάει τη μυστική της αποστολή. Παρακολουθεί το σπίτι του Ρουσσέα, καταφέρνει να μπει μέσα και να ψάξει για αποδείξεις και ναρκωτικά…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  87, 88, 89, 90, 91, 92

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 81Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 82Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 83Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 84Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 85Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 86Η Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια