Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 75, 76, 77, 78, 79, 80

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 75, 76, 77, 78, 79, 80 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 75, 76, 77, 78, 79, 80

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε Μαργαρίτα προσπαθεί να συνετίσει τη Θεοδώρα σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Η Ιουλία, με μεγάλη αυστηρότητα, κάνει μια κουβέντα στην Αμαλία σχετικά με τα mail που έστελνε εξ ονόματος του Ισίδωρου, αλλά εκείνη εξακολουθεί να δικαιολογεί την πράξη της. Από την πλευρά του, ο Ισίδωρος είναι πολύ παγωμένος απέναντι στη γυναίκα του και δεν δείχνει διατεθειμένος να το αφήσει έτσι. Στο μεταξύ, ο Ορέστης μιλάει χωρίς περιστροφές στον Δήμοσθένη για το παιδί που κυοφορεί η Ξένια. Ο Δημοσθένης δείχνει μετανιωμένος, αλλά πλέον δεν υπάρχει επιστροφή. Η Αριάδνη με τον Χρήστο συναντιούνται σε έναν ξενώνα και κάνουν έρωτα. Ο Στάθης καταλαβαίνει πως η κόρη του είναι ερωτευμένη με κάποιον και της κάνει μία κουβέντα, αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει λέξη. Ο Φίλιππος μιλάει πολύ σκληρά στη Βασιλική για το θέμα της Αριάδνης και ο καβγάς τους αρχίζει να δημιουργεί μεγάλη ρήξη στη σχέση τους. Η Ιουλία κάνει απρόσμενη εμφάνιση στη μουσική βραδιά τού Πότη και της Άννας στο καφενείο και ο Στάθης της αφιερώνει ένα ερωτικό τραγούδι, ξαφνιάζοντας τους συγχωριανούς τους. Η Αριάδνη συναντά τυχαία την Αφροδίτη με τον Χρήστο και η αμηχανία της είναι μεγάλη. Αργότερα, η Αφροδίτη, ανίδεη, προτείνει στον Χρήστο να την καλέσουν στο σπίτι τους. Ο Δημοσθένης βρίσκει τα αντισυλληπτικά χάπια της Ειρήνης και γίνεται χαμός. Ο Χρήστος εξομολογείται στην Ισμήνη και τον Κωνσταντίνο ότι ο γάμος του δεν πηγαίνει καλά, γιατί είναι ερωτευμένος με άλλη. Η Βασιλική βλέπει ένα πολύ άσχημο όνειρο και φοβάται πως είναι κι αυτό προφητικό. Στο μεταξύ, η Ειρήνη αποκαλύπτει ότι εδώ και κάποιους μήνες έχει σχέση με τον Παρασκευά και η Θεοδώρα καταρρακώνεται. Το πάθος όλο και φουντώνει και ο Τάσος αρπάζει την Αρετή και της δίνει ένα μεγάλο φιλί. Ο Φίλιππος είναι αγανακτισμένος με τη Βασιλική και το ζευγάρι χωρίζει.Ο διαφθαρμένος αστυνομικός Βαγιάκος ενημερώνει για την ερωτική σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας την Ανωτέρα, ισχυριζόμενος ότι ο αστυνόμος μεροληπτεί υπέρ της συντρόφου του. Εκείνοι προσπαθούν να είναι πιο προσεκτικοί μετά την ανώνυμη καταγγελία σε βάρος τους. Εξακολουθούν, όμως, να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, ενώ ο Βαγιάκος με τον Δημοσθένη σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα για να τους υπονομεύσουν. Ο Κουράκος λέει στη Δήμητρα ότι έχει κουραστεί από το «κρυφτό» και είναι έτοιμος να μιλήσει στην Ανωτέρα.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 75

Ο Ισίδωρος, έξαλλος με την Αμαλία και τα καμώματά της, αναχωρεί για το Λονδίνο, για να κάνει γιορτές μαζί με την κόρη του, αφήνοντάς τη μόνη της, σε ένα εχθρικό περιβάλλον, καθώς η ατμόσφαιρα στο σπίτι των Βρεττάκων δεν είναι καθόλου φιλική γι’ αυτήν. Η Αρετή και ο Τάσος κυκλοφορούν πια ως ζευγάρι στην Αρεόπολη, χωρίς να κρύβονται, κάνοντας σχέδια για το μέλλον τους και oργανώνοντας τη συγκατοίκησή τους. Όμως, την ευτυχία της ταράζει η εξοργισμένη Βασιλική, που εγκαταλείπει τον Φίλιππο, αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο, κι επιστρέφει στο σπίτι της μητέρας της με το μωρό. Ο Λυκούργος και η Χάιδω μάταια προσπαθούν να πείσουν τον Φίλιππο να προσπαθήσει να καλμάρει τη βασιλική και να τη φέρει πίσω. Εκείνος, πληγωμένος από τη σκληρή στάση της, δεν κάνει πίσω. Ο Στάθης αντιλαμβάνεται ότι η Αριάδνη δεν είναι ερωτευμένη με τον Ορέστη και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο άντρας που έχει μπει στη ζωή της. Στο μεταξύ, η Θεοδώρα τελικά πείθεται και προχωράει στην έκτρωση, καθώς ο Παρασκευάς αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες του και η Μαργαρίτα στέκεται στο πλευρό της. Εξοργισμένη από τη στάση του, η Θεοδώρα πιάνει την Ειρήνη και της εξομολογείται πως ο Παρασκευάς τις κορoiδευε και τις δύο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 76

Λίγες μέρες μετά τις γιορτές, η Άννα κερδίζει 50.000 ευρώ στο λαχείο και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ ο φίλος του Ισίδωρου από τις ΗΠΑ, ο Τζον Μακρίδης, έρχεται καλεσμένος του στη Μάνη για να συνεργαστούν επιχειρηματικά και θαμπώνεται μόλις γνωρίζει την Αθηνά. Είναι έρωτας με την πρώτη ματιά… Ο Παρασκευάς περνάει δύσκολες ώρες μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για την παράλληλη σχέση του με τη Θεοδώρα και την Ειρήνη. Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος δεν δέχεται να πάρει πρωτοβουλία για να γεφυρωθεί το χάσμα του με τη βασιλική, η οποία συνεχίζει να αρνείται την οποιαδήποτε σχέση με την ετεροθαλή αδελφή της, Αριάδνη. «Για μένα αυτή είναι μια ξένη και ξένη θα μείνει», λέει στη μάνα της, Αρέτη, που τη σιγοντάρει. Η Αθηνά ξεναγεί τον Τζον στον ελαιώνα και η Μαργαρίτα παρατηρεί ότι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας την καλοκοιτάζει. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη πιέζουν τον Χρήστο να τους μιλήσει για το ερωτικό του μπλέξιμο, αλλά εκείνος το αποφεύγει και κρατά το στόμα του κλειστό.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 77

Ο Στάθης και η Ιουλία υποψιάζονται πως η Αριάδνη έχει σχέση με κάποιον παντρεμένο και ο Στάθης αποφασίζει να βρει ποιος είναι, για να γλιτώσει την κόρη του από χειρότερα μπλεξίματα. Η Αμαλία, μετά την επιστροφή του, κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισίδωρου, αλλά εκείνος την κρατά μακριά του. Η Αμαλία, τρομερά αναστατωμένη από τη συμπεριφορά του, παρακαλεί την Ιουλία να μεσολαβήσει για να κατευνάσει το θυμό του.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 78

Η κατάσταση ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική όλο και χειροτερεύει. Ο Φίλιππος συναντά τυχαία την Αριάδνη και της αποκαλύπτει ότι χώρισε με τη Βασιλική. Αργότερα, η Αριάδνη ρωτά τον Στάθη γι’ αυτό κι εκείνος της λέει ότι χώρισαν εξαιτίας της. Η Ιουλία ανοίγει την καρδιά της στον Στάθη για όσα πέρασε τα χρόνια που έζησαν χωριστά και για πρώτη φορά αυτός καταλαβαίνει σε βάθος την ψυχολογία της. Ο αστυνόμος Κουράκος με τη Δήμητρα συνεχίζουν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους, ενώ παράλληλα ανησυχούν μήπως κάποια μετάθεση τους χωρίσει. Η Ιουλία και ο Στάθης μαθαίνουν ότι περιμένουν αγόρι και η Ιουλία ανακοινώνει στην οικογένειά της ότι αποφάσισαν με τον Στάθη να του δώσουν το όνομα του Ιάκωβου. Η Αριάδνη ζητά από τη Βασιλική να μη διαλύσει το γάμο της για εκείνη, αλλά η Βασιλική της εξηγεί πως αυτό δεν την αφορά.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 79

Ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί πως η ιστορία με την Ξένια ήταν τεράστιο λάθος, ενώ ο Πότης μαθαίνει πως ο Τάσος λέει ψέματα στην Αρετή και το εξομολογείται στον Στάθη. Ο Λυκούργος φοβάται ότι ο γάμος του Χρήστου δεν θα στεριώσει και μοιράζεται την ανησυχία του με τη Χάιδω. Η τυπική συμπεριφορά του Ισίδωρου προς την Αμαλία την οδηγεί στα άκρα και τον απειλεί ότι θα τον εγκαταλείψει. Το ξέσπασμά της φέρνει το χωρισμό τους πιο κοντά, ενώ η Ιουλία της ξεκαθαρίζει ότι ο Ισίδωρος δεν υποχωρεί στους εκβιασμούς. Η Αιμιλία παίρνει το επίθετο του Κωνσταντίνου κι εκείνος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ ο Λυκούργος προσπαθεί για μία ακόμη φορά να πείσει τον Φίλιππο να υποχωρήσει, ώστε να μη διαλυθεί ο γάμος του με τη Βασιλική. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος, η Αθηνά και η Μαργαρίτα κάνουν σύσκεψη με τον Τζον Μακρίδη και αποφασίζουν τους όρους και το πλάνο της συνεργασίας τους. Την ίδια ώρα, η Ειρήνη ανακοινώνει στη Θεοδώρα ότι θέλει να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Παρασκευά και ότι θα συνεχίσει τη σχέση της μαζί του. Ο Φίλιππος βλέπει στο δρόμο τη βασιλική με τον Μιλτιάδη κι αμέσως το μυαλό του πηγαίνει στο χειρότερο σενάριο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 80

Ο Στάθης απαγορεύει στην Ιουλία να πάει στην Κηφισιά και να μείνει μόνη της, αλλά η άρνησή του δεν κρατά για πολύ. Τελικά, συναινεί με τη μετακόμισή της στην Αθήνα. με την προϋπόθεση ότι θα προσέχει και θα προσλάβει εσωτερική γυναίκα. Ο Παρασκευάς ενισχύει τη ζήλια του Φίλιππου, μήπως και τον ωθήσει να τα ξαναβρεί με τη Βασιλική, αλλά η προσπάθειά του πέφτει στο κενό. Ο Ισίδωρος εξακολουθεί να διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Αμαλία, ενώ εκείνη νιώθει να διαλύεται από την αναμονή και ζητά τη βοήθεια του Μάνου και της Μαρίνας. Στο μεταξύ, ο Τζον πολιορκεί ερωτικά την Αθηνά και οι δυο τους αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα. Ο Χρήστος παλεύει να αποφύγει την Αριάδνη, ενώ ο Αποστόλης τους πετυχαίνει σε τρυφερό τετ-α-τετ. Ο Δημοσθένης, αναλογιζόμενος τι έχει κάνει με την Ξένια, ζητάει συγγνώμη από την Ασπασία και την παρακαλεί να γυρίσει στο σπίτι και να ξαναφτιάξουν την οικογένειά τους, αλλά αυτή είναι ανένδοτη και επιμένει στο διαζύγιο. Απελπισμένος από τη συμπεριφορά της, ζητά από την Ειρήνη να πιέσει τη μάνα της για να γυρίσει πίσω στο σπίτι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Ασπασία, από την πλευρά της, συμβουλεύει την Ειρήνη να μην ξαναγυρίσει στον Παρασκευά, καθώς την κορόιδευε έχοντας παράλληλη σχέση με τη Θεοδώρα και να μην πιστεύει στους όρκους που της δίνει. Ο Δημοσθένης τρέχει στο πλευρό της Ξένιας, που αισθάνεται αιφνίδιους πόνους, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το παιδί του.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  81, 82, 83, 84, 85, 86

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 75Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 76Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 77Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 78Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 79Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 80Η Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια