Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 65 – Η Αμαλία προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 65 – Ο Κουράκος, παθιασμένα ερωτευμένος, πείσμωνη τελικά τη Δήμητρα να μεταφέρει μερικά από τα ρούχα της στο σπίτι του, ώστε να μπορεί να μένει εκεί κάποιες νύχτες. Η απόφασή του αυτή εκφράζει την επιθυμία του να αρχίσει μια κοινή ζωή με τη Δήμητρα, αφήνοντας πίσω τις παλαιότερες ανεπιτυχείς σχέσεις του. Ως συνάδελφοι, έχουν ήδη μοιραστεί πολλές εμπειρίες και ο Κουράκος πιστεύει πως την καταλαβαίνει καλύτερα από κάθε άλλη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 65 – Η Αμαλία προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες

Από την άλλη πλευρά, η Αμαλία, ενθαρρυμένη από τις συμβουλές του Ισίδωρου, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να επανορθώσει τη σχέση της με την Αθηνά. Παρόλο που η Αθηνά διατηρεί μια επιφυλακτική στάση, η Αμαλία ελπίζει σε θετική απόκριση.

Την ίδια στιγμή, ο Δημοσθένης ανακαλύπτει το σκοτεινό μυστικό που συνδέει τον Ισίδωρο με τη γυναίκα αναφερόμενη στη διαθήκη. Αποφασίζει να εκβιάσει τον Ισίδωρο για χρήματα, γνωρίζοντας πως παλαιότερα ο Ισίδωρος είχε προκαλέσει ένα σοβαρό τροχαίο που άφησε την εν λόγω γυναίκα ανάπηρη.

Ο Ισίδωρος δεν είχε μοιραστεί ποτέ αυτό το μυστικό με την οικογένειά του. Ωστόσο, μετά το δυστύχημα, δεν την εγκατέλειψε και φρόντισε να περιλάβει στη διαθήκη του κάτι για την υποστήριξή της.

Μέσα σε αυτό το σύνθετο δίκτυο σχέσεων και μυστικών, πολλές ερωτήσεις αναδύονται: Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Κουράκου και της Δήμητρας τώρα που έχουν αποφασίσει να μοιραστούν τη ζωή τους; Θα καταφέρει η Αμαλία να ξαναφτιάξει τη σχέση της με την Αθηνά; Και τέλος, ποιες θα είναι οι συνέπειες της απόφασης του Δημοσθένη να εκβιάσει τον Ισίδωρο;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 65Η Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια