Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 59: Η Χάιδω μαθαίνει για το δείπνο

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 59: Αμαλία, ακούγοντας ένα παράξενο τηλεφώνημα από τον Ισίδωρο, ανησυχεί και αρχίζει να ψάχνει το κινητό του για απαντήσεις.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 59: Η Χάιδω μαθαίνει για το δείπνο

Την ίδια στιγμή, ο Δημοσθένης καταφέρνει με επιδεξιότητα να αποφύγει τις κατηγορίες της Ασπασίας για τη σχέση του με την Ξένια. Σε άλλη σκηνή, η Αγγελική επιμένει να αποκτήσει ένα αδελφάκι, προκαλώντας την έκρηξη της Μαρίνας που κατηγορεί τον Μάνο για την επιθυμία της κόρης τους.

Η Χάιδω μαθαίνει για το δείπνο του Λυκούργου με τη Λουκία και αναστατώνεται, ενώ την επόμενη μέρα συναντά την ανταγωνίστριά της, η οποία της αφήνει υπονοούμενα. Η οικογένεια Στεφανέα αντιμετωπίζει την αποκάλυψη ότι ο Φίλιππος χτύπησε τον λοχία του, φοβούμενοι τις συνέπειες.

Η Βασιλική αναζητά τη βοήθεια του Λυκούργου για να απελευθερώσει τον Φίλιππο, αλλά αυτός αδυνατεί να βοηθήσει. Οι προσπάθειές του για να απελευθερώσει τον Φίλιππο από τη στρατιωτική φυλακή αποτυγχάνουν, αφήνοντας την οικογένεια Στεφανέα σε έντονη αγωνία.

Τι θα γίνει με το μυστηριώδες τηλεφώνημα του Ισίδωρου; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων μετά από αυτά τα γεγονότα; Και ποιες θα είναι οι συνέπειες για τον Φίλιππο μετά την επίθεση στον λοχία;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  60, 61, 62, 63

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 59