Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 23, 24, 25, 26, 27

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 23, 24, 25, 26, 27 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 23, 24, 25, 26, 27

Η Ιουλία στη Θεσσαλονίκη προσπαθεί να πλησιάσει την Αριάδνη χωρίς επιτυχία. Ως τελευταία προσπάθεια αποφασίζει να γράψει ένα γράμμα. Στο μεταξύ, η Ξένια ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της στον Δημοσθένη, ο οποίος βλέπει μια ευκαιρία για εκδίκηση. Η Ιουλία απογοητευμένη, αποφασίζει να γυρίσει στη Μάνη. Ο Στάθης θεωρεί την απόφαση αυτή σωστή, καθώς η παρουσία της Ιουλίας προκαλεί προβλήματα. Ενώ αυτά συμβαίνουν, η Μαρίνα διαφωνεί με τον Μάνο και ο Στράτος υποψιάζεται ότι ο Κουράκος έχει σχέση με τη Δήμητρα. Σε άλλο μέτωπο, η Αντωνία βρίσκει μια αναπάντεχη φίλη στην Αρετή, αλλά φήμες αρχίζουν να διαδίδονται για τη σχέση τους. Ταυτόχρονα, η Αναστασία και ο Αποστόλης πλησιάζουν, προκαλώντας κουτσομπολιό και περιέργεια στους γύρω τους. Γενικά, η ιστορία εξελίσσεται με ερωτικές περιπέτειες, κατανοήσεις, μυστικά και φήμες που συνθέτουν το καθημερινό ζωή των χαρακτήρων.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 23

Η Ιουλία στη Θεσσαλονίκη καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να πλησιάσει την Αριάδνη, αλλά αντιμετωπίζει αρνητική στάση. Ως ύστατη προσπάθεια της για την εξηγήσει γράφει ένα γράμμα, όπου της εξηγεί όσα έχουν σημαίνει, και το αφήνει στη δουλειά της για να της το δώσουν. Η Ξένια ενημερώνει τον Δημοσθένη ότι είναι έγκυος, Ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, προετοιμάζεται για την έκπληξης που θα κάνει στην Ασπασία όταν της δώστε το μωρό να το μεγαλώσει, σαν μία πράξη εκδίκησης. Η Ασπασία, ωστόσο, δεν έχει ιδέα για το διεστραμμένο σχέδιό του και θεωρεί ότι εκείνος την έχει συγχωρήσει. Η Αθηνά και η Μαρία συζητούν για τα τελευταία γεγονότα και η Αθηνά μένει έκπληκτη με τη στάση ζωής που έχει αποφασίσει και να κρατήσει η μητέρα της στο εξής.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 24

Η Ιουλία, απογοητευμένη από την αντίδραση της Αριάδνης, αποφασίζει να γυρίσει στη Μάνη. Ο Στάθης επικρατεί την κίνησή της, καθώς θεωρεί πως η παρουσία της στη Θεσσαλονίκη πίεζε πολύ την κατάσταση. Ωστόσο, θυμάται ότι όταν γέννησέ την Αριάδνη, της έδωσαν να υπογράψει ένα χαρτί. Η ίδια τότε θεώρησε ότι ήταν πιστοποιητικό γέννησης, αλλά αρχίζει να πιστεύει ότι την παγίδεψαν. Οι προσπάθειες της να προσεγγίσει ξανά την Αριάδνη πέφτουν στο κενό και ο Στάθης αναλαμβάνει ενεργό δράση. Αποφασίζει να πάει στη Θεσσαλονίκη μετά το γάμο του Πότη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 25

Η Μαρίνα, έξαλλη με τον Μάνο μετά την πληροφορία που της έδωσε η Αρετή, πηγαίνει και του ζητά εξηγήσεις. Εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά δεν γίνεται πιστευτός και η κατάσταση χειροτερεύει. Στη συνέχεια, μαζί με τη Δήμητρα προσπαθούν να τη λογικέψουν, αλλά η Μαρίνα εξακολουθεί να πιστεύει πως κάτι τρέχει ανά μέσα στον άντρα της και την Αφροδίτη. Παρότι, επιστρέφει στο σπίτι, όμως, ξεκαθαρίζει στον Μάνο ότι το κάνει μόνο για το παιδί, κόβοντάς του κάθε ελπίδα για επανασύνδεση. Φουλ ερωτευμένος είναι ο Χρήστος, που κάνει τη μεγάλη ανατροπή και ζητά από την Αφροδίτη να είναι μαζί, σε μία κανονική σχέση. Πηγαίνουν μαζί στο σπίτι του Λυκούργου και την παρουσιάζει επίσημα πια ως σύντροφό του. Η Μαρίνα βλέπει τον Χρήστο με την Αφροδίτη και αντιλαμβάνεται πόσο έξω έχει πέσει. Ζητάει συγγνώμη από τον Μάνο και οι δυο τους, επιτέλους, τα ξαναβρίσκουν.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 26

Ο Στράτος αρχίζει να υποψιάζεται ότι υπάρχει ερωτική σχέση μεταξύ του Κουράκου και της Δήμητρας. Στο μεταξύ, εκείνοι έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά η σκιά του Ορέστη πέφτει βαριά ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, ο Μιλτιάδης προειδοποιεί τον Σωτήρη πως θα τον δώσει στην αστυνομία αν δεν εγκαταλείψει το σχέδιο δολοφονίας του Φίλιππου. Η Δήμητρα νιώθει πως ο Κουράκος της φέρεται διαφορετικά στην υπηρεσία και του το επισημαίνει για να μην τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους. Στο τμήμα, το προσωπικό απορεί με την ευνοϊκή μεταχείριση της Δήμητρας από τον Γιώργη. Αργότερα, η Δήμητρα ακούει ένα κουτσομπολιό που γίνεται εις βάρος της και αμέσως ζητά από τον Γιώργη να κάνουν μία σοβαρή συζήτηση. Η Άννα, εν όψει του γάμου, τρομάζει στη σκέψη ότι θα χάσει την ελευθερία της αλλά και ο Πότης έχει τους δικούς του φόβους, τους οποίους μοιράζεται με τον Λυκούργο και τον Στάθη. Η Δήμητρα και ο Κουράκος έχουν αποφασίσει πως δεν πρέπει να είναι μαζί και η συνεργασία τους αποδεικνύεται όλο και πιο δύσκολη, στη σκιά των κρυφών τους συναισθημάτων. Έτσι, οδηγούνται σε αδιέξοδο και φρενάρουν τη σχέση τους. Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 23, 24, 25, 26, 27

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 27

Η Αντωνία βρίσκει μια απροσδόκητη σύμμαχο στο πρόσωπο της Αρετής. Ο Παρασκευάς ανοίγει διπλό ερωτικό μέτωπο, με την Ειρήνη και με τη Θεοδώρα, ενώ η στενή παρέα της Αντωνίας και της Αρετής δεν αργεί να παρεξηγηθεί και η Χρυσούλα αρχίζει να διαδίδει φήμες. Η φροντίδα που παρέχει η Αναστασία στον Αποστόλη τους φέρνει πιο κοντά, με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί τους. Παράλληλα, η Χρυσούλα ξεκινά να διαδίδει ότι η Αρετή με την Αντωνία είναι ομόφυλο ζευγάρι και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Αργότερα, ο Στάθης βλέπει τις δύο γυναίκες στο δρόμο σε παρεξηγήσιμο ενσταντανέ και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη.

Η Αναστασία είναι μονίμως αφηρημένη, αφού δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται το φιλί της με τον Αποστόλη. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα, που την ξέρουν καλά, παρατηρούν την περίεργη συμπεριφορά της και αρχίζουν να υποπτεύονται πως κάτι συμβαίνει. Στο μεταξύ, οι ετοιμασίες για το γάμο προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και το ζευγάρι ανυπομονεί για το ταξίδι του μέλιτος. Ο Αποστόλης κάνει το μεγάλο βήμα, λέει στην Αναστασία ότι θέλει να είναι μαζί κι εκείνη πετάει στα ουράνια. Ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς υποδέχονται ένα νέο στρατιώτη, τον Γαβριήλ, ο οποίος έχει πολύ περίεργη συμπεριφορά. Όταν ο άστεγος μεταβιβάζει όλη του την περιουσία του στη Δομή, ο Νάσος Καπετανάκος, ο ξάδελφός του, βγαίνει εκτός εαυτού και βάζει στο στόχαστρό του τη Μαργαρίτα. Της στήνει καρτέρι στο δρόμο και προσπαθεί να την πετάξει στον γκρεμό με το αυτοκίνητό του.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  28, 29, 30, 31, 32

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
g kyklosΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 23Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 24Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 25Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 26Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 27