Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 189 – Ο Ισίδωρος ζητά διαζύγιο

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 189 – Στο σπίτι της Αθηνάς, όλοι υποδέχονται με ενθουσιασμό την Άννα, την κόρη του Τζον, εκτός από τη Φιλιώ, η οποία δείχνει να μη νιώθει άνετα. Ο Παρασκευάς πλέον έχει την ελευθερία να αποχωρήσει από το σπίτι του Λυκούργου, ενώ η Ειρήνη και οι γονείς της πληροφορούνται ότι επέστρεψε στη Μάνη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 189 – Ο Ισίδωρος ζητά διαζύγιο

Ο Πότης και η Άννα, μεταμφιέζονται και περνούν ακόμα μία ατυχή βραδιά ερωτικών ρόλων. Η Αμαλία προσπαθεί ξανά να δει τον Ισίδωρο και να του μιλήσει. Ακόμα κι όταν το καταφέρει όμως, διαπιστώνει ότι τα παιχνίδια εξουσίας που έπαιξε πίσω από την πλάτη του δεν θα έχουν καλή κατάληξη. Ο Τζον πηγαίνει τη Νάνσυ να δει τους ελαιώνες και μετά περνούν από το καφενείο, όπου εκεί θα της κάνει εντύπωση ο αστυνόμος Κουράκος. Στο μεταξύ, ο Λυκούργος ανακοινώνει στην Αμαλία ότι η απόφαση του Ισίδωρου να πάρουν διαζύγιο είναι οριστική και αμετάκλητη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ