Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 185 – Πότης – Άννα μπλέκουν σε νέες περιπέτειες

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 185 – Ο Παρασκευάς κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου και ασφυκτιά από τη στάση του Δημοσθένη, ενώ σκέφτεται σοβαρά να φύγει από τη Μάνη. Η Αρετή περνάει από την τελική οντισιόν, δίνει ρεσιτάλ και ικανοποιεί πολύ τον σκηνοθέτη με την ερμηνεία της.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 185 – Πότης – Άννα μπλέκουν σε νέες περιπέτειες

Ο σκηνοθέτης πιστεύει ακράδαντα πως ο ρόλος είναι δικός της. Ο Πότης και η Άννα μπλέκουν σε νέες περιπέτειες. Στο μεταξύ, η Κούλα νιώθει απογοητευμένη από τη στάση του Κουράκου απέναντί της. Βλέπει πως όλες οι προσπάθειές της να πλησιάσει τον γοητευτικό αστυνομικό αποτυγχάνουν. Δεν καταλαβαίνει ότι ο Κουράκος την απορρίπτει επειδή δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά νομίζει ότι δεν εκδηλώνεται λόγω χαρακτήρα. Η Ασπασία προσπαθεί να τη λογικέψει εξηγώντας της ευγενικά ότι πιθανότατα δεν είναι του γούστου του.

Ωστόσο, η Κούλα αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και διατηρεί τις ελπίδες της ότι κάποτε θα καταφέρει να κάμψει τις αντιστάσεις του. Παρά τις προσπάθειες της Ασπασίας, η Κούλα παραμένει προσκολλημένη στις ελπίδες της. Συνολικά, η κατάσταση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη για όλους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ