Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 185, 186, 187, 188, 189,

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 185, 186, 187, 188, 189 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 185, 186, 187, 188, 189,

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 185

Ο Παρασκευάς, που κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου, ασφυκτιά από τη στάση του Δημοσθένη και σκέφτεται σοβαρά πια να φύγει από τη Μάνη. Η Αρετή, περνώντας από την τελική οντισιόν, δίνει ρεσιτάλ και ο σκηνοθέτης δείχνει πολύ ευχαριστημένος από την ερμηνεία της. Πιστεύει ακράδαντα πως ο ρόλος είναι δικός της. Ο Πότης και η Άννα μπλέκουν σε νέες περιπέτειες. Στο μεταξύ, η Κούλα νιώθει πολύ απογοητευμένη από τη στάση του Κουράκου απέναντί της. Βλέπει πως όλες οι προσπάθειές της να πλησιάσει το γοητευτικό αστυνομικό πέφτουν στο κενό… Το κακό είναι πως δεν καταλαβαίνει ότι την απορρίπτει επειδή απλά δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά νομίζει ότι δεν εκδηλώνεται λόγω χαρακτήρα… Η Ασπασία, από την πλευρά της, της εξηγεί, όσο πιο ευγενικά μπορεί, ότι μάλλον δεν είναι του γούστου του και προσπαθεί να τη λογι- κέψει. Εκείνη όμως αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και διατηρεί τις ελπίδες της ότι κάποτε θα καταφέρει να κάμψει τις αντιστάσεις του!

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 186

Ο Μάνος και η Μαρίνα επιστρέφουν στη Μάνη και με έκπληξη μαθαίνουν ότι ο Ισίδωρος έχει αποφασίσει να χωρίσει την Αμαλία. Η Ειρήνη υποφέρει και κλαίει που έχασε τον Παρασκευά, αλλά ο πατέρας της έχει πεισμώσει και δεν δείχνει διατεθειμένος να υποχωρήσει με τίποτα. Την ίδια στιγμή, ο Παρασκευάς παραμένει κρυμμένος στο σπίτι του Λυκούργου και περνάει μαύρες ώρες. Παράλληλα, η Φιλιώ έχει αναστατωθεί πολύ με την επερχόμενη άφιξη της κόρης του Τζον. Νιώθει ότι ήδη έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία στην καρδιά της μητέρας της και στο ενδιαφέρον του Τζον, ο οποίος πια θα έχει δίπλα του την κόρη του και δεν θα της κάνει όλα τα χατίρια. Η Ασπασία στήνει ένα κόλπο και κάνει τον Δημοσθένη να υποχωρήσει στο θέμα του Παρασκευά.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 187

Ο Ισίδωρος επισκέπτεται τον Λυκούργο και του ζητά να βάλει μπροστά το διαζύγιο με την Αμαλία. Εκείνος την καλεί για να συζητήσουν.Η Αμαλία, από τη μεριά της, κάνει ό,τι μπορεί για να κερδί σει χρόνο, καθώς θέλει να συναντηθεί με τον Ισίδωρο και να προσπαθήσουν να τα βρουν, αλλά εκείνος την αποφεύγει. Η Ασπασία και η Ειρήνη καταφέρνουν να κάνουν τον Δημοσθένη να βάλει λίγο νερό στο κρασί του κι εκείνος, με τη σειρά του, στέλνει μήνυμα συμφιλίωσης στον Παρασκευά, με σκοπό να γυρίσει στη Μάνη. Στο μεταξύ, η Κούλα εξακολουθεί να πολιορκεί τον Κουράκο, ενώ η Αρετή αδημονεί για την έκβαση της οντισιόν. Η Νάνσυ (Βαρβάρα Ντέσκα), η κόρη του Τζον, καταφθάνει στη Μάνη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 188

Η Ισμήνη αρχίζει να ενοχλείται με την παρουσία της γραμ- ματέως στο γραφείο του Κωνσταντίνου και το γεγονός ότι εκείνος αργεί να γυρίσει στο σπίτι το βράδυ, την ανησυχεί. Διαισθάνεται πως η σχέση τους δεν είναι μόνο επαγγελματική και σκέφτεται να κάνει… έφοδο για να διαπιστώσει αν υπάρχει λόγος να ανησυχεί και να πάρει τα μέτρα ή αν όλα είναι δημιούργημα της ανασφάλειάς της. Τελικά… ενδίδει στη ζήλια της και πηγαίνει στο γραφείο του, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τη νέα του γραμματέα. Όταν φτάνει, όμως, τους πετυχαίνει σε μια στάση που εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί και τρυφερό τετ-α-τετ, και ο κόσμος γύρω της καταρρέει. Ενοχλημένη με την οικειότητα που είδε ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και τη γραμματέα του, του κάνει επίθεση και η κατάσταση μεταξύ τους ξεφεύγει.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 189

Στο σπίτι της Αθηνάς, όλοι υποδέχονται με ενθουσιασμό την κόρη του Τζον, εκτός από τη Φιλιώ, η οποία δείχνει να μη νιώθει άνετα. Ο Παρασκευάς είναι πλέον «ελεύθερος» να φύγει από το σπίτι του Λυκούργου, ενώ η Ειρήνη και οι γονείς της πληροφορούνται ότι επέστρεψε στη Μάνη. Ο Πότης και η Άννα μεταμφιέζονται και περνούν ακόμα μία ατυχή βραδιά ερωτικών ρόλων. Η Αμαλία προσπαθεί ξαναδεί τον Ισίδωρο και να του μιλήσει. Ακόμα κι όταν το καταφέρει όμως, θα διαπιστώσει πως τα παιχνίδια εξουσίας που έπαιξε πίσω από την πλάτη του δεν θα έχουν καλή κατάληξη. Ο Τζον πηγαίνει τη Νάνσυ να δει τους ελαιώνες και μετά περνούν από το καφενείο, όπου εκεί θα της κάνει εντύπωση αστυνόμος Κουράκος. Στο μεταξύ, ο Λυκούργος ανακοινώνει στην Αμαλία ότι η απόφαση του Ισίδωρου να πάρουν διαζύγιο είναι οριστική και αμετάκλητη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  190, 191, 192, 193, 194, 

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 185Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 186Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 187Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 188Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 189Η Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια