Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 183 – Ισίδωρος – Αμαλία χωρίζουν

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 183 – Η Αρετή ξεχωρίζει στη δεύτερη οντισιόν και αρχίζει να πιστεύει ότι τελικά θα πάρει το ρόλο. Παράλληλα, ο Αποστόλης παραδίδει τις καραμπίνες στον Λυκούργο για να τις κρύψει και ψεύδεται στην Άννα λέγοντας ότι τις πούλησε.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 183 – Ισίδωρος – Αμαλία χωρίζουν

Η Μαργαρίτα χαίρεται ενθουσιωδώς για τη γνωριμία της Θεοδώρας και την παροτρύνει να βγει μαζί του. Η Κούλα εξακολουθεί να παρενοχλεί τον Κουράκο, αλλά δεν επιτυγχάνει αποτέλεσμα. Η Ισμήνη αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον της Σοφίας για τον Κωνσταντίνο, αλλά διατηρεί τις αμφιβολίες της. Ταυτόχρονα, ο Ισίδωρος ζητά από την Αμαλία να χωρίσουν και την διώχνει από το σπίτι. Εκείνη το θεωρεί ως κάτι προσωρινό, αλλά ο Ισίδωρος την ξαφνιάζει απολύοντάς την ακόμα και από τη δουλειά της στο δημαρχείο. Η Αμαλία αντιδρά επιθετικά, απειλώντας την Αθηνά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ