Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 181 – Η Αμαλία παγιδεύει την Αθηνά

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 181 – Η Κούλα ενθουσιάζεται ανακαλύπτοντας τον “Βασίλη” της στο πρόσωπο του Γιώργου Κουράκου και ευχαρίστως συναινεί να μπει στο κρατητήριο για να παραμένει κοντά του.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 181 – Η Αμαλία παγιδεύει την Αθηνά

Παράλληλα, ο Παρασκευάς παραμένει κρυμμένος στο σπίτι του Λυκούργου, ωστόσο νιώθει ότι σφίγγεται ο κορσές του από τον φόβο της μοναξιάς, προκαλώντας ανησυχία στον Λυκούργο. Την ίδια στιγμή, ο Μάνος και η Μαρίνα επισκέπτονται την Κηφισιά με σκοπό να εκπλήξουν την Ιουλία και να γνωρίσουν το μωρό της. Ο Δημοσθένης παραπλανά τον Κουράκο με ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία του φορτηγού του στο δάσος, αλλά ο αστυνομικός έχει διακρίνει το ψέμα.

Η Αρετή ξεκινάει για την Αθήνα προκειμένου να παραστεί σε οντισιόν για μια τηλεοπτική σειρά, ενώ η Αμαλία παίζει στον Ισίδωρο μια παραποιημένη ηχογραφημένη συνομιλία της με την Αθηνά, προκαλώντας οργή σε αυτόν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ