Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 180 – Καρφώνει τον Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 180 – Ο Πότης αμέσως ενημερώνει τον Κουράκο όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Δημοσθένη με τον Βαγιάκο στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα στο βουνό. Αναστατωμένη, η Ειρήνη αντιμετωπίζει την απόρριψη του Παρασκευά που την εγκατέλειψε.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 180 – Καρφώνει τον Δημοσθένη

Η Αριάδνη βιώνει παρόμοια ανησυχία, αφού δεν μπορεί να δεχθεί το γεγονός ότι δεν είναι μαζί με τον Χρήστο. Ο Λυκούργος, εισέρχεται στο ιατρείο και ανησυχεί για την υγεία της κόρης του, καθώς η Αφροδίτη πραγματοποιεί αιμοδοσία από την Ισμήνη. Ο Κωνσταντίνος αναζητά γραμματέα και προσκαλεί στο γραφείο του τη Σοφία, υποδυόμενη από τη Σκεύη Παπαμιλτιάδου.

Παράλληλα, η Αμαλία ζητά συνάντηση από την Αθηνά και οι δύο γυναίκες λαμβάνουν προφυλάξεις πριν αποκαλύψουν τα σχέδιά τους. Ο Στάθης ανακοινώνει στον Λυκούργο τα ευχάριστα νέα για τον επερχόμενο γάμο του με την Ιουλία. Τέλος, η Αμαλία μαγνητοφωνεί τη συνομιλία της με την Αθηνά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ