Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 178 – Λυκούργος – Παρασκευάς συγκατοικούν

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 178 – Ο Πότης και η Άννα ανακαλύπτουν το βιβλίο και ανησυχούν για το τι μπορεί να έχει γράψει η Μαρία γι’ αυτούς, ενώ ο Κουράκος αισθάνεται δυσαρέσκεια όταν μαθαίνει ότι υπάρχουν αναφορές και σε εκείνον.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 178 – Λυκούργος – Παρασκευάς συγκατοικούν

Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να προσλάβει μια γραμματέα για να τον υποστηρίζει. Ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να παραμείνει στο σπίτι τους, αλλά εκείνος, για να αποφύγει τη συγκατοίκηση, προσποιείται ότι φεύγει από τη Μάνη και καταφεύγει στο σπίτι του Λυκούργου. Η Κούλα προετοιμάζει την Αρετή για μια οντισιόν στην Αθήνα. Ο Δημοσθένης αντιλαμβάνεται ότι ένα πακέτο με ναρκωτικά δεν έφτασε στον προορισμό του και αναθέτει στον Βαγιάκο να το αναζητήσει. Η Αμαλία μαθαίνει ότι η Αθηνά σχεδιάζει να παντρευτεί τον Τζον και πηγαίνει να της ευχηθεί, αλλά η Αθηνά την αιφνιδιάζει, λέγοντάς της ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο.

Η αντισυμβατική συγκατοίκηση του Λυκούργου με τον Παρασκευά ξεκινά με διάφορα προβλήματα αλλά και κωμικές στιγμές. Παράλληλα, η Ειρήνη αναζητά τον Παρασκευά. Μια νέα κατάθεση ρίχνει φως στην υπόθεση της δολοφονίας στο βουνό, και ο Κουράκος καλεί τον Δημοσθένη στο τμήμα για εξηγήσεις. Η Αριάδνη βυθίζεται όλο και περισσότερο στη στενοχώρια της, καθώς δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να είναι με τον Χρήστο. Ο Λυκούργος ανησυχεί για την υγεία της κόρης του όταν μπαίνει στο ιατρείο τη στιγμή που η Αφροδίτη παίρνει αίμα από την Ισμήνη.

Ο Κωνσταντίνος, ψάχνοντας γραμματέα, καλεί στο γραφείο του μια υποψήφια ονόματι Σοφία. Η Αμαλία ζητάει συνάντηση από την Αθηνά και οι δύο γυναίκες προετοιμάζονται προσεκτικά πριν αποκαλύψουν τις προθέσεις τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ