Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 175 – Ο Πότης καρφώνει τον Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 175 – Οι έρευνες για την ανθρωποκτονία στο βουνό συνεχίζονται με τον Κουράκο να ηγείται της υπόθεσης. Παράλληλα, ο Μάνος βρίσκει την αποτοξίνωση πιο δύσκολη απ’ όσο περίμενε και ζητά βοήθεια από την Αφροδίτη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 175 – Ο Πότης καρφώνει τον Δημοσθένη

Η Ειρήνη αισθάνεται απογοήτευση από τη στάση του Παρασκευά και φοβάται ότι θα τον χάσει, κάτι που χαροποιεί τη Θεοδώρα. Παράλληλα, ο Γιώργης συναντά την Αριάδνη στο καφενείο και αποκαλύπτουν μια ενδιαφέρουσα χημεία μεταξύ τους, άγνωστη μέχρι τότε. Ο Δημοσθένης και ο Βαγιάκος συζητούν για τις «δουλειές» τους όταν εμφανίζεται ο Πότης και τους καρφώνει στην αστυνομία. Ο Μάνος εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα το σοβαρό του πρόβλημα και εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Η Μαρία μιλά στον Ισίδωρο για το βιβλίο που εκδίδει, αποκαλύπτοντας ένα σωρό κουτσομπολιά για τις ζωές τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ