Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 174, 175, 176, 177, 178, 179

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 174, 175, 176, 177, 178, 179 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 174

H ξαφνική εμφάνιση της Αμαλίας στο σπίτι της Ιουλίας στην Κηφισιά προκαλεί στον Ισίδωρο έντονη δυσαρέσκεια. Ο Τζον αντιλαμβάνεται ότι η Φιλιώ έχει μεγαλύτερα προβλήματα απ’ ό,τι πίστευαν και αναλαμβάνει δράση, προκειμένου να της δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Ο Μάνος προσπαθεί να κόψει τις αμφεταμίνες και βρίσκεται σε δραματική κατάσταση, ενώ η Μαρίνα τού δείχνει με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή της. Η Μαργαρίτα, που επίσης καταλαβαίνει τι συμβαίνει, είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος ντρέπεται να της μιλήσει για το πρόβλημά του. Η Άννα καταλαβαίνει ότι ο Αποστόλης «κάρφωσε» εκείνη και τον Πότη στον Κουράκο και γίνεται χαμός. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία δηλώνει την ύπαρξη ενός πτώματος στο δάσος. Ο Κουράκος και η ομάδα του πηγαίνουν επιτόπου, δεν βρίσκουν το πτώμα, αλλά εντοπίζουν ίχνη φόνου.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 175

Οι έρευνες για την ανθρωποκτονία στο βουνό συνεχίζονται, με τον Κουράκο επικεφαλής της υπόθεσης. Η αποτοξίνωση του Μάνου είναι πιο δύσκολη απ’ όσο περίμενε και ζητάει βοήθεια από την Αφροδίτη. Η Ειρήνη αισθάνεται απογοήτευση από τη στάση του Παρασκευά και πιστεύει ότι θα τον χάσει, γεγονός που χαροποιεί τη Θεοδώρα. Μια συνάντηση του Γιώργη με την Αριάδνη στο καφενείο αποκαλύπτει μια ενδιαφέρουσα χημεία μεταξύ τους, που ήταν τελείως άγνωστη μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο Δημοσθένης και ο Βαγιάκος μιλούν για τις «δουλειές» τους κι εκείνη την ώρα εμφανίζεται ο Πότης. Ο Μάνος εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα, Η Μαρία μιλάει στον Ισίδωρο για το βιβλίο που εκδίδει και του αναφέρει ότι μέσα αποκαλύπτει ένα σωρό κουτσομπολιά για τις ζωές τους.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 176

Ο Ισίδωρος εκνευρίζεται με το περιεχόμενο του βιβλίου της Μαρίας και ζητάει από την Αθηνά να παρέμβει και να εμποδίσει την κυκλοφορία του. Αυτή, με τη σειρά της, απευθύνεται στον Λυκούργο, αλλά εκείνος την ενημερώνει πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πια. Η Ειρήνη προτείνει στον Παρασκευά να συγκατοικήσουν μαζί με τους γονείς της κι αυτός αποφασίζει να φύγει από την Αρεόπολη και να εξαφανιστεί. Ο Δημοσθένης δέχεται ένα μήνυμα από την Ξένια, όπου του ζητάει 500.000 ευρώ για να του δώσει το μωρό. Ο Στάθης επαναφέρει το θέμα του γάμου κι αυτή τη φορά η Ιουλία δεν είναι αρνητική.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 177

Έντρομος ο Παρασκευάς, είναι αποφασισμένος να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από τη Μάνη, αν τον υποχρεώσει ο Δημοσθένης να μετακομίσει στο σπίτι του. Η Ιουλία και ο Στάθης ανακοινώνουν στον Ισίδωρο ότι τον Σεπτέμβριο σκοπεύουν να κάνουν πολιτικό γάμο και θέλουν να τους παντρέψει αυτός στο δημαρχείο. Ο Ισίδωρος επιστρέφει στην Αρεόπολη και αμέσως ζητάει από τη Μαρίνα και τον Μάνο εξηγήσεις για το γεγονός ότι δεν τον ειδοποίησαν για τη γέννα της Ιουλίας. Με αυτή την αφορμή, μαθαίνει και για το χειρουργείο της Αγγελικής, αλλά, από την πλευρά του, ο Μάνος απαιτεί να μάθει τον αληθινό λόγο για τον οποίο ο Ισίδωρος πήγε αυτή τη φορά στο Λονδίνο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 178

Ο Πότης και η Άννα μαθαίνουν για το βιβλίο κι αναρωτιούνται τι μπορεί να έχει γράψει η Μαρία γι’ αυτούς, ενώ ο Κουράκος δεν είναι καθόλου χαρούμενος όταν πληροφορείται ότι υπάρχουν αναφορές και σε εκείνον. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να προσλάβει μια γραμματέα για να τον βοηθάει. Ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να μείνει στο σπίτι τους. Εκείνος, προκειμένου να γλιτώσει τη συγκατοίκηση, παριστάνει ότι φεύγει από τη Μάνη και κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου. Η Κούλα προετοιμάζει την Αρετή για μία οντισιόν στην Αθήνα. Ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί πως ένα πακέτο με ναρκωτικά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του και βάζει τον Βαγιάκο να το ψάξει. Η Αμαλία μαθαίνει ότι η Αθηνά θα παντρευτεί με τον Τζον και πηγαίνει για να της ευχηθεί, εκείνη όμως την αιφνιδιάζει, λέγοντάς της πως δεν είναι ευπρόσδεκτη στο γάμο. Η αντισυμβατική συγκατοίκηση του Λυκούργου με τον Παρασκευά ξεκινά με αρκετά προβλήματα αλλά και κωμικές στιγμές. Παράλληλα, η Ειρήνη ψάχνει τον Παρασκευά Μία κατάθεση ρίχνει φως στην υπόθεση της δολοφονίας στο βουνό και ο Κουράκος καλεί τον Δημοσθένη στο τμήμα. Η Αριάδνη βυθίζεται όλο και περισσό τερο στη στενοχώρια της, αφού της είναι αδύνατο να δεχθεί ότι δεν μπορεί να είναι μαζί με τον Χρήστο. Ο Λυκούργος μπαίνει στο ιατρείο τη στιγμή που η Αφροδίτη παίρνει αίμα από την Ισμήνη και ανησυχεί για την υγεία της κόρης του. Ο Κωνσταντίνος ψάχνει γραμματέα και καλεί στο γραφείο του μια υποψήφια κοπέλα, ονόματι Σοφία. Η Αμαλία ζητάει συνάντηση από την Αθηνά και οι δύο γυναίκες φροντίζουν να πάρουν τα μέτρα τους πριν ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 179

Ο παππούς Άγγελος στήνει παγίδα στην Κούλα και της ζητάει δανεικά για μια αγορά, ενώ παράλληλα της κάνει πρόταση γάμου. Η Κούλα με την Αρετή μαζεύουν τα λεφτά που θα δώσουν στον παππού, μόνο που η Κούλα δεν μπορεί να φανταστεί τι την περιμένει, καθώς εκείνος είναι αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του. Η Κούλα εξαπολύει έντονη επίθεση στη Χρυσούλα και αρνείται να την εξυπηρετήσει στο μαγαζί. Στη συνέχεια, η Χρυσούλα καταθέτει μήνυση και η Κούλα οδηγείται στο τμήμα όπου συναντάει τον καρμικό της έρωτα: τον αστυνόμο Κουράκο…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  180, 181, 182, 183, 184, 185

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 174Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 175Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 176Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 177Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 178Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 179Η Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια