Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 172 – Η Κούλα ερωτεύεται

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 172 – Η Αμαλία μαθαίνει κατα λάθος ότι η Ιουλία έφερε στον κόσμο τον γιός της και αμέσως ενημερώνει τον Ισίδωρο. Αυτός, εξοργισμένος, απαιτεί εξηγήσεις από τον Μάνο και την Ιουλία για το γεγονός ότι δεν τον ενημέρωσαν και επιστρέφει βιαστικά από το Λονδίνο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 172 – Η Κούλα ερωτεύεται

Παράλληλα, ο Άγγελος αποκαλύπτει τις αλήθειες απο τον Πότη σχετικά με την οικογένεια της Κούλας και συνειδητοποιεί ότι τον έχει ξεγελάσει. Παράλληλα, η Κούλα αντιλαμβάνεται πως ο άντρας που την έχει μαγέψει δεν είναι γιος του μανάβη. Ο Κουράκος επαναφέρει τη σύλληψη του Πότη και της Άννας εξαιτίας της συνεχιζόμενης παράνομης δραστηριότητάς τους. Η Αθηνά, καλείται στο Σούνιο από τη Μαρία, προκειμένου να επισκεφθούν την Ιουλία. Ο Παρασκευάς επιστρέφει το τζιπ που του χάρισε ο Δημοσθένης, ωστόσο, ο τελευταίος αρνείται να το δεχτεί πίσω.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ