Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 171 – Ο Ορέστης εγκαταλείπει την Μάνη

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 171 – Ο Ορέστης αποχαιρετά τον Δημοσθένη, την Ειρήνη και την Ασπασία και φεύγει από τη Μάνη. Ο Αποστόλης ενημερώνει τον Κουράκο πως ο Πότης και η Άννα ξανάρχισαν την σκοποβολή, κάτι που εξοργίζει τον Κουράκο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 171 – Ο Ορέστης εγκαταλείπει την Μάνη

Παράλληλα, η Χάιδω δίνει τα ρούχα του Φίλιππου στους άπορους και βιώνει ξανά το δράμα της απώλειας. Ο Μάνος παλεύει να κόψει τις αμφεταμίνες και η Μαρίνα παρατηρεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Άγγελος πιέζει την Κούλα όλο και περισσότερο, διεκδικώντας τα «θέλω» του. Αργότερα, γνωρίζει την Αφροδίτη, γοητεύεται αμέσως και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κερδίσει.

Ταυτόχρονα, η Μαργαρίτα προσπαθεί να κάνει τον Μιλτιάδη να δει τη Θεοδώρα με άλλα μάτια, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος είναι ερωτευμένος με τη Βασιλική. Η Βασιλική πηγαίνει στην Αθήνα για να γνωρίσει το νεογέννητο αδελφό της και, μαζί με την Αριάδνη, περνούν χρόνο με την Ιουλία και τον Στάθη. Ο Παρασκευάς, παρόλο που αντιτίθεται στις πεποιθήσεις του, αναλαμβάνει αρχηγικό ρόλο στον πορτοκαλεώνα και οι εργάτες ανταποκρίνονται θετικά.

Ο καθένας ακολουθεί τον δικό του δρόμο, αντιμετωπίζοντας τις προσωπικές του προκλήσεις. Ο Ορέστης αποχωρεί από τη Μάνη, ενώ οι υπόλοιποι συνεχίζουν να παλεύουν με τα προβλήματά τους, δημιουργώντας νέα δυναμική στις ζωές τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ