Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 170 – Η Ισμήνη σε πανικό

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 170 – Η Βασιλική ρωτάει τον Μιλτιάδη αν του αρέσει η Θεοδώρα. Η απάντησή του της στέλνει ένα τελείως διαφορετικό μήνυμα από αυτό που θα ήθελε ο ίδιος. Η Ισμήνη, γεμάτη τύψεις, δεν βρίσκει ησυχία.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 170 – Η Ισμήνη σε πανικό

Πιστεύει ότι φταίει για τη δολοφονία της Αλκμήνης, επειδή είχε δει στο παρελθόν σημάδια ότι η Αντωνία είχε ξεπεράσει τα όρια. Ο Ορέστης, εξίσου συντετριμμένος, έφτασε στη Μάνη για να μάθει πώς πέθανε ο Κίμωνας και κατέληξε να μην μπορεί να αποτρέψει ούτε τον φόνο της Αλκμήνης. Αποφασίζει να πουλήσει τα πάντα και να φύγει οριστικά από τη Μάνη, κάτι που προκαλεί έκπληξη στον Κουράκο. Παράλληλα, η Κούλα γνωρίζει τον Άγγελο στον Δημοσθένη και σχεδιάζει ύπουλους τρόπους για να του αποσπάσει περισσότερα χρήματα χωρίς να τον παντρευτεί.

Η Άννα και ο Κουράκος εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία, ενώ η Χάιδω αποφασίζει να επιστρέψει στην ενεργό δράση και πηγαίνει στα χωράφια. Ο Μιλτιάδης, παρότι θέλει να εκφράσει ένα συγκεκριμένο συναίσθημα, καταλήγει να προκαλεί σύγχυση στη Βασιλική με την απάντησή του. Οι τύψεις της Ισμήνης την κυριεύουν και δεν την αφήνουν να ησυχάσει, ενώ θεωρεί πως θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τη δολοφονία της Αλκμήνης.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ