Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 168, 169, 170, 171, 172, 173

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 168, 169, 170, 171, 172, 173 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 168, 169, 170, 171, 172, 173

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 168

O Στάθης ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα προκειμένου να είναι κοντά στην Ιουλία, μιας και κοντοζυγώνει η γέννα. Ωστόσο, λίγο προτού ξεκινήσει, η Ιουλία του τηλεφωνεί και τον ενημερώνει ότι μόλις έσπασαν τα νερά. Εσπευσμένα μαζί με την Αριάδνη αναχωρεί για την Αθήνα, καταφέρνοντας να προλάβει τον τοκετό και να συμμετέχει μάλιστα ενεργά σε όλη τη διαδικασία. Ο γιος του γεννιέται και είναι υγιέστατος. Όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ τα ευχάριστα νέα μαθαίνουν και ο Λυκούργος με τον Πότη. Η Μαρίνα τονίζει στον Μάνο πως οι αμφεταμίνες τον έχουν κάνει πολύ νευρικό και απαιτεί να ζητήσει συγγνώμη από την Αμαλία. Ο Παρασκευάς αρραβωνιάζεται επίσημα την Ειρήνη, ενώ η Ασπασία ζητάει από τον Δημοσθένη να γίνει πιο σφιχτός σε σχέση με τα οικονομικά απέναντι στην κόρη τους.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 169

Ο Πότης και η Άννα ενδίδουν στον εκβιασμό της Χρυσούλας και της δίνουν τα χρήματα που συμφώνησαν. Ο Λυκούργος προτείνει στη Χάιδω να προσλάβουν έναν επιστάτη για να βοηθάει τη Βασιλική στη δουλειά. Η Κούλα βλέπει τον Κουράκο στο δρόμο και θεωρεί πως είναι ο καρμικός της έρωτας. Να όμως που καταφθάνει στη Μάνη και το… φλερτ της, ο 82χρονος Άγγελος, το επόμενο θύμα της, με σκοπό να την παντρευτεί. Η Αντωνία, πάνω σε μια στιγμή παραφροσύνης, μαχαιρώνει την Αλκμήνη. Οι αστυνομικοί τη συλλαμβάνουν και την οδηγούν στο τμήμα. Ο Κουράκος την ανακρίνει κι εκείνη παραδέχεται αμέσως την ενοχή της. Το καινούργιο «θύμα» της Κούλας κλέβει τις εντυπώσεις και η Αρετή με την Ασπασία είναι ενθουσιασμένες με τον 82χρονο. Η Χρυσούλα πηγαίνει στην τράπεζα για να καταθέσει τα μετρητά που πήρε από την Άννα και τον Πότη κι εκείνη την ώρα ένας ληστής της αρπάζει την τσάντα με τα χρήματα.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 170

Η Βασιλική ρωτάει τον Μιλτιάδη αν του αρέσει η Θεοδώρα. Η απάντησή του της δίνει ένα τελείως διαφορετικό μήνυμα από αυτό που θα ήθελε να στείλει ο Μιλτιάδης. Σε πανικό βρίσκεται η Ισμήνη, καθώς οι τύψεις δεν την αφήνουν ήσυχη. Θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για τη δολοφονία της Αλκμήνης, καθώς είχε δείγματα ότι η Αντωνία είχε υπερβεί τα όρια στο παρελθόν. Δυσβάσταχτο είναι το γεγονός και για τον Ορέστη. Ήρθε στη Μάνη για να μάθει πώς πέθανε ο Κίμωνας και τελικά δεν μπό ρεσε να αποτρέψει ούτε το φόνο της Αλκμήνης. Αποφασίζει να πουλήσει τα πάντα και να φύγει οριστικά από τη Μάνη, γεγονός που προκαλεί έκπληξη στον Κουράκο. Η Κούλα γνωρίζει τον Άγγελο στον Δημοσθένη και, ταυτόχρονα, σκαρφίζεται ύπουλους τρόπους για να του φάει ακόμα περισσότερα χρήματα χωρίς να τον παντρευτεί. Η Άννα και ο Κουράκος. Η Χάιδω αποφασίζει να γυρίσει στην ενεργό δράση και πηγαίνει στα χωράφια.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 171

Ο Ορέστης αποχαιρετά τον Δημοσθένη, την Ειρήνη και την Ασπασία και φεύγει από τη Μάνη. Ο Αποστόλης ενημερώνει τον Κουράκο πως ο Πότης κι η Άννα ξανάρχισαν την σκοποβολή, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Η Χάιδω δίνει τα ρούχα του Φίλιπ- που στους απόρους και βιώνει ξανά το δράμα της. Αγώνα δίνει ο Μάνος για να κόψει τις αμφεταμίνες και η Μαρίνα παρατηρεί ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ο Άγγελος στριμώχνει την Κούλα όλο και περισσότερο και δεν κάνει πίσω στα «θέλω» του. Αργότερα, γνωρίζει την Αφροδίτη, γοητεύεται αμέσως και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη διεκδικήσει. Η Μαργαρίτα επιχειρεί να κάνει τον Μιλτιάδη να δει τη Θεοδώρα με άλλα μάτια, χωρίς όμως να ξέρει ότι εκείνος είναι ερωτευμένος με τη Βασιλική. Η Βασιλική, στο μεταξύ, πηγαίνει στην Αθήνα αυθημερόν για να γνωρίσει το νεογέννητο αδελφό της και, μαζί με την Αριάδνη, περνούν λίγο χρόνο στο πλευρό της Ιουλίας και του Στάθη. Ο Παρασκευάς, κόντρα στις πεποιθήσεις του, αναλαμβάνει αρχηγικό ρόλο στον πορτοκαλεώνα και οι εργάτες ανταποκρίνονται θετικά σε αυτό.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 172

Η Αμαλία μαθαίνει τυχαία ότι γέννησε η Ιουλία και το λέει στον Ισίδωρο. Αυτός, με τη σειρά του, γίνεται έξαλλος και ζητάει τα ρέστα από τον Μάνο και την Ιουλία που δεν τον ειδοποίησαν και επιστρέφει εσπευσμένα από το Λονδίνο. Ο Άγγελος «ψαρεύει» τον Πότη και συνειδητοποιεί ότι η Κούλα του έχει πει πολλά ψέματα σχετικά με τους συγγενείς της. Την ίδια ώρα, εκείνη αντιλαμβάνεται ότι ο άντρας που της έχει πάρει τα μυαλά δεν είναι ο γιος του μανάβη. Ο Κουράκος συλλαμβάνει ξανά τον Πότη και την Άννα επειδή συνεχίζουν τη σκοποβολή. Η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο και η Μαρία της προτείνει να επισκεφθούν την Ιουλία. Ο Παρασκευάς επιστρέφει το τζιπ που του έκανε δώρο ο Δημοσθένης, αλλά εκείνος αρνείται να το πάρει πίσω.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 173

Η Αγγελική συνεχίζει να αισθάνεται πόνο στην κοιλιά, αλλά ο Μάνος, χαμένος στον κόσμο του, αρνείται να την πιστέψει. Ώσπου η μικρή χάνει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου χειρουργείται. Εκείνος νιώθει τρομερές τύψεις που δεν την πίστεψε όταν του διαμαρτυρόταν πως πονούσε και, συνειδητοποιώντας πως έχει χάσει τον έλεγχο της ζωής του, αποφασίζει να κόψει τις αμφεταμίνες. Έτσι, ζητάει τη βοήθεια της Αφροδίτης, η οποία του δίνει αντικαταθλιπτικά. Λίγες μέρες μετά, η Αγγελική έχει αναρρώσει, παίρνει εξιτήριο κι επιστρέφει στο σπίτι μαζί με τη Μαρίνα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  174, 175, 176, 177, 178, 179

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 168Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 169Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 170Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 171Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 172Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 173Η Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια