Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 162 – Η Χάιδω επιστρέφει

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 162 – Ο Λυκούργος χαίρεται με την απόφαση της Χάιδως να αφήσει το μοναστήρι και να επιστρέψει. Η Χάιδω, όμως, κρατά αποστάσεις και ζητά χρόνο για να προσαρμοστεί. Η Αφροδίτη σκέφτεται να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της με τον Χρήστο, ο οποίος ζηλεύει τις νέες παρέες της Αριάδνης.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 162 – Η Χάιδω επιστρέφει

Παράλληλα, Παρασκευάς κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον γάμο με την Ειρήνη, βρίσκοντας απροσδόκητη σύμμαχο την Ασπασία. Ο Μάνος και η Μαρίνα ανησυχούν για τον Ισίδωρο, ο οποίος παρατείνει την παραμονή του στο Λονδίνο. Η Χάιδω επιστρέφει ξαφνικά, αφήνοντας άφωνους τη Βασιλική και τον Λυκούργο όταν εμφανίζεται στο κατώφλι τους. Ο Λυκούργος γεμίζει χαρά, αλλά η Χάιδω του ξεκαθαρίζει ότι χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει στους γνώριμους ρυθμούς της ζωής της. Ο Παρασκευάς βρίσκεται σε κίνδυνο να αναγκαστεί να παντρευτεί την Ειρήνη λόγω των πιέσεων και των απειλών του Δημοσθένη.

Στο ελαιοτριβείο, η Ειρήνη ανακοινώνει με ενθουσιασμό τα ευχάριστα νέα για τον αρραβώνα τους, αλλά η Θοδώρα καταρρακώνεται, καθώς παραμένει ερωτευμένη με τον Παρασκευά. Οι εντάσεις μεταξύ του Χρήστου και της Αριάδνης συνεχίζονται στην ταβέρνα με κάθε αφορμή. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι και οι δύο δυσκολεύονται να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον. Η Αριάδνη προσπαθεί να προχωρήσει με τις νέες της παρέες, αλλά ο Χρήστος δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ζήλια του, προκαλώντας συνεχείς συγκρούσεις.

Στο μεταξύ, η Αφροδίτη αναρωτιέται αν αξίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Χρήστο, καθώς οι εντάσεις με την Αριάδνη δεν δείχνουν να μειώνονται. Ο Παρασκευάς ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους να αποφύγει τον γάμο με την Ειρήνη, και η Ασπασία, απροσδόκητα, του προσφέρει τη βοήθειά της. Ο Μάνος και η Μαρίνα αγωνιούν για τον Ισίδωρο, ανησυχώντας για την παρατεταμένη παραμονή του στο Λονδίνο και τις επιπτώσεις της.

Η επιστροφή της Χάιδως φέρνει αναταραχές αλλά και χαρά, καθώς ο Λυκούργος προσπαθεί να την υποστηρίξει στην προσαρμογή της. Ο Παρασκευάς βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς οι πιέσεις για τον γάμο με την Ειρήνη εντείνονται. Η Αριάδνη και ο Χρήστος παλεύουν με τα συναισθήματά τους, ενώ η Θοδώρα βιώνει τη δική της απογοήτευση λόγω της σχέσης της Ειρήνης με τον Παρασκευά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ