Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 16

Ο Μάνος για να συνεφέρει τη Μαρίνα απομακρύνει όλα τα μωρουδιακά από το σπίτι. Ο Λυκούργος ενημερώνεται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Φιλίππου και ανησυχεί. Η Ξένια δέχεται να γεννήσει το παιδί του Δημοσθένη, εισπράττοντας αμοιβή για να το μεγαλώσει τη γυναίκα του. Η Μαργαρίτα πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 17

Η Άννα μένει έκπληκτη όταν ο Ισίδωρος της δίνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για γαμήλιο δώρο. Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Στάθης γνωρίζει για την απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου και γίνεται έξαλλος. Η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργη για να τον βοηθήσει με την μετακόμιση. Χωρίς σκέψη έρχονται κοντά και δεν μπορούν να σταθούν στο πάθος που ακολουθεί.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 18

Η Ιουλία και ο Στάθης με τη βοήθεια του ντεντέκτιβ εντοπίζουν την κόρη τους η οποία ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη. Η Ιουλία αποφασίζει να πάει να την βρει αλλά η ξαφνική απουσία της δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία και αφήνει την Αθήνα εκτεθειμένη. Έξαλλος ο Ισίδωρος, αποφασίζει να την απολύσει μόλις επιστρέψει από την Θεσσαλονίκη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 19

Η Μαργαρίτα αναρωτιέται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της και ο Λυκούργος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση. Μία απρόσμενη επίσκεψη όμως της δίνει τις απαντήσεις για την επίθεση και τις απειλές που δέχεται. Στο μεταξύ θύμα ξυλοδαρμού πέφτει και η Θεοδώρα από τον ίδιο άνθρωπο και τρομοκρατημένη πηγαίνει με το Λυκούργο στο τμήμα για να κάνει μήνυση κατά αγνώστου. Λίγο μετά η Μαργαρίτα με τη Θεοδώρα μετακομίζουν στο σπίτι της Αθήνας για να νιώθουν πιο ασφαλείς. Η Χάιδω αισθάνεται ξαφνική αδιαθεσία και ο Λυκούργος αμέσως φωνάζει στο σπίτι την γιατρό. Την ίδια ώρα ο Φίλιππος και ο Παρασκευάς έρχονται αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο παλιός λοχίας κάνει την επανεμφάνισή του στο στρατόπεδο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 20

Ο Κουράκος έρχεται σε δύσκολη θέση απέναντι στον Ορέστη εξαιτίας της σχέσης του με την Δήμητρα. Το ζευγάρι δεν μπορεί να αντισταθεί στην έλξη που υπάρχει μεταξύ τους. Συναντιούνται συνέχεια ωστόσο αισθάνονται και τύψεις αλλά και άγχος για την επαγγελματική τους σχέση. Ο Ορέστης μαθαίνει ότι κάποιος έκαψε το γυμναστήριο του στην Αθήνα και αποφασίζει να φύγει άρον άρον για την πρωτεύουσα με την αφορμή αυτή ο Κουράκος ανοίγει τα χαρτιά του λέγοντας ότι ξέρει κάτι για το παρελθόν του το οποίο το έχει κρατήσει κρυφό από όλους. Παράλληλα ο Ισίδωρος εξομολογείται στην Αμαλία πως δεν του είναι αδιάφορη αλλά η διαφορά ηλικίας τους του δημιουργεί αναστολές καθώς φοβάται τα σχόλια του κόσμου.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 21

Η Μαρίνα εξακολουθεί να κράτα αποστάσεις από τον Μάνο. Εκείνος νιώθει να πνίγεται από την κατάσταση αυτή και της ζητά να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η Μαρίνα όμως αρνείται οδηγώντας τον στην σκέψη του χωρισμού. Απελπισμένος από την αντίδραση της καθώς δείχνει να συμφωνεί με το χωρισμό ζητά τη βοήθεια του Ισίδωρου. Εκείνος κάνει μία συζήτηση μαζί της αλλά δεν καταφέρνει να την μεταπείσει. Ακόμα και η Μαργαρίτα προσπαθεί να της μιλήσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πηγαίνοντας στο καφενείο για να ξεσκάσει ο Μάνος συναντά την Αφροδίτη με την οποία περνάει ένα όμορφο απόγευμα παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας. Η Άννα και η Βασιλική τους βλέπουν και το αναφέρουν στην Μαρίνα για να την ταρακουνήσουν. Αργότερα, η Αρετή βλέπει τον Μάνο να μπαίνει στο σπίτι της Αφροδίτης και χωρίς να διστάσει πηγαίνει να μιλήσει στη Μαρίνα δίνοντας ένα δυνατό χτύπημα στην ήδη κλονισμένη σχέση του ζευγαριού.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 22

Ο Στάθης βλέπει τη στάση της Ασπασίας και του Δημοσθένη απέναντι στον Ορέστη και προσπαθεί να τους συνετίσει για να μην γαντζωθούν πάνω του. Η Ειρήνη παροτρύνει την Ασπασία να εξελίξει την βιοτεχνία και της δίνει συμβουλές αποφασισμένη να κάνει τη μάνα της star του TikTok. O Μιλτιάδης και η Αλκμήνη έρχονται ακόμα πιο κοντά και το ζευγάρι λέει για πρώτη φορά σ’ αγαπώ. Στο μεταξύ η Αφροδίτη με τον Χρήστο βρίσκονται σε τέλμα και περνούν την δύσκολη απόφαση να μη συνεχίσουν να βρίσκονται. Την ίδια στιγμή ένα σφοδρό τρακάρισμα στέλνει τον Αποστόλη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον περιθάλψουν. Η οικογένεια Βρεττάκου, σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρετά την Ντάρνα, η οποία επιστρέφει στις Φιλιππίνες. Η Αθήνα λέει στη Μαρία ότι λόγω φόρτου εργασίας δεν προλαβαίνει να πάει στο Σούνιο και η Μαρία σπεύδει να καλέσει την παρέα για να παίξουν χαρτιά.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  23, 24, 25, 26, 27, 28

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
g kyklosΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 16Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 17Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 18Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 19Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 20Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 21Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 22